Toulouse - Union, voetbalweddenschappen
Toulouse - Union, voetbalweddenschappen

Union – Antwerp: de finale van de Beker van België

Odds op: 6 mei

De finale van de Beker van België. Antwerp neemt het op tegen Union Sint-Gillis.

De spanning is te snijden terwijl de finale van de Beker van België nadert, waar Antwerp FC en Union Sint-Gillis elkaar zullen ontmoeten op het voetbalveld. Deze twee clubs, beladen met geschiedenis en rivaliteit, zullen strijden om de felbegeerde trofee.

Wedden op Union – Antwerp. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Union wil een prijs pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Union Sint-Gillis gaat de finale in met herwonnen zelfvertrouwen en vastberadenheid, ondersteund door solide prestaties in recente wedstrijden. Hoewel ze in de laatste 28 ontmoetingen tegen Antwerp FC slechts 10 keer hebben gewonnen, tonen hun recente resultaten een verbeterde vorm, met slechts 0 nederlagen in de laatste 5 wedstrijden tegen Antwerp FC in alle competities.

Met een gemiddelde van 2.03 doelpunten per thuiswedstrijd en een vastberadenheid om hun thuisvoordeel te benutten, zal Union Sint-Gillis er alles aan doen om hun tegenstander te overtreffen en de trofee mee naar huis te nemen. Met een sterke start in de eerste helft van wedstrijden, waarin ze in 47% van de gevallen de leiding nemen, zullen ze proberen om vroeg druk te zetten en de controle over de wedstrijd te behouden.

Union was ontzettend slecht aan de play-offs begonnen, maar heeft zich in de laatste 3 wedstrijden weten te herstellen. Kan het deze lijn doortrekken in de Croky Cup? Zet in op ‘Union / Union’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Antwerp’s enige kans op Europees voetbal

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Antwerp FC komt de finale in met een mengeling van vastberadenheid en vasthoudendheid, gesteund door een indrukwekkende reeks prestaties tegen Union. Met 12 overwinningen in de laatste 28 ontmoetingen tegen Union Sint-Gillis, en een gemiddelde van 1 doelpunt per wedstrijd tegenover de 2.2 van Union Sint-Gillis, hebben ze een stevige basis om op voort te bouwen. Bovendien hebben ze een sterke statistiek in uitwedstrijden waarin ze op een 0-1 voorsprong komen, met een winstpercentage van 72%.

Hoewel ze recentelijk enigszins hebben geworsteld met drie opeenvolgende nederlagen, zullen ze ongetwijfeld gemotiveerd zijn om een ommekeer te bewerkstelligen in deze belangrijke wedstrijd. Met ervaren spelers zoals Toby Alderweireld, jeugdig talent zoals George Ilenikhena en een vastberadenheid om volgend seizoen Europees voetbal te mogen spelen, zal Antwerp FC ongetwijfeld een geduchte tegenstander zijn voor Union Sint-Gillis

Kan aftredend trainer Marc van Bommel nog een prijs pakken in zijn laatste seizoen? Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Antwerp 1-2 Club Brugge

Union 1-1 Anderlecht

Toon andere wedopties

X