Royal Antwerp FC - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Royal Antwerp FC - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Royal Antwerp FC – Club Brugge: een nieuwe overwinning voor blauw-zwart?

Odds op: 30 april

De 7e speeldag van de Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League. Club Brugge gaat op bezoek bij Antwerp.

De Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League brengen ons dit weekend een cruciale confrontatie tussen Royal Antwerp FC en Club Brugge. Met de geschiedenis van felle ontmoetingen belooft dit duel vol spanning en tactisch vernuft te zijn. De historische gegevens suggereren een licht voordeel voor Club Brugge in eerdere ontmoetingen, maar op Antwerps grondgebied is het verhaal vaak anders geweest.

Wedden op Antwerp – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club Brugge.

Antwerp is het zwakste team in de Champions’ Play-offs

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.70.

Royal Antwerp, met het thuisvoordeel, zal proberen de recente statistieken te evenaren, waarin zij in de laatste drie thuiswedstrijden tegen Brugge ongeslagen zijn gebleven. De ploeg heeft echter moeite gehad om dit seizoen thuis doelpunten te maken, wat een zorgpunt is voor coach Van Bommel en fans. Topscorer Vincent Janssen, met 11 doelpunten, is cruciaal en zal moeten schitteren om de verdediging van Brugge te doorbreken. Antwerp heeft bewezen sterk te starten, met een winstpercentage van 75% wanneer ze thuis met 1-0 voorkomen. Hun uitdaging zal zijn om die vroege voorsprong te verdedigen.

Royal Antwerp FC heeft een teleurstellende nederlaag geleden in hun recente uitwedstrijd tegen Union SG, waar ze met 4-1 verloren. Deze nederlaag heeft de ploeg dieper in de onderste regionen van de Play-off 1 stand geduwd, waar ze momenteel op de zesde plaats staan met 29 punten.

Kan Antwerp iets pakken thuis tegen Club Brugge? Zet in op ‘Antwerp of X’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Wedden op Jupiler Pro League doe je bij bwin

Club Brugge blijft maar winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.85.

Club Brugge reist af naar Antwerpen met een indrukwekkende reeks van zeven opeenvolgende overwinningen, waarbij ze niet alleen hun scorend vermogen hebben getoond maar ook hun defensieve kracht. Met 18 doelpunten is Igor Thiago een speler om in de gaten te houden, vooral gezien het feit dat Club Brugge 31% van hun doelpunten scoort in de laatste fase van de wedstrijd.

Club Brugge heeft hun positie aan de top van de Play-off 1 stand verstevigd met een indrukwekkende 0-3 overwinning uit tegen KRC Genk. Met deze overwinning komen ze op gelijke punten met Anderlecht, elk met 42 punten.

Club Brugge doet het ook goed in zijn uitwedstrijden, met een ongeslagen reeks in hun laatste vier uitduels en drie opeenvolgende uitoverwinningen. Blauw-zwart slaagt er steed opnieuw in om wedstrijden in hun voordeel te kantelen, zelfs wanneer ze achterstaan, het team toont zo veerkracht en tactische scherpzinnigheid.

Een nieuwe overwinning voor Club Brugge? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Union 4-1 Antwerp

Genk 0-3 Club Brugge

Toon andere wedopties

X