bwin Sponsoring

U bent ons vast wel eens tegengekomen. Wellicht herinnert u ons logo nog op de Real Madrid-shirts toen de ploeg furore maakte in Europa. Of bij Bayern München toen de ploeg titel op titel pakte in Duitsland, want daar waren wij ook bij. We hebben overwinningen gevierd met de Italiaanse ‘Oude dame’ en zijn samen met de ‘Rode Duivels’ naar grote hoogte gestegen. We hebben meerdere bekers in Camp Nou omhooggehouden en hebben waanzinnige triomfen beleefd in het San Siro. Dus als u op zoek bent naar een naam waar u op kunt bouwen, dan bent u bij bwin aan het juiste adres.

Wij willen onze spelers inspireren, en hoe kunnen we dat beter doen dan samen te werken met wereldberoemde en legendarische clubs? We zijn aanwezig in de grootste voetbalcompetities, zoals La Liga, Bundesliga en de Jupiler Pro League. Recentellijk zijn we samenwerkingen aangegaan met teams als de Bundesliga-kampioenen 2012 en talentenfabirek Borussia Dortmunt en de winnaar van de Copa del Rey 2019 Valencia CF.

Betreed het veld met een droomteam aan uw zijde, met Jan Oblak op het doel,  Škriniar voor de kopduellen, Marcos Reus en Jadon Sancho die kans na kans creëren en Rodrigo en Lukaku om te scoren vanuit alle denkbare posities.

Ga met ons mee op avontuur als we, samen met Eleven Sports, sponsors worden van de Jupiler Pro League, de Proximus League de Belgische Supercup, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Beleef de rivaliteit tussen Anderlecht, Club Brugge en Standard Luik wanneer doorgewinterde talenten als Vincent Kompany en Simon Mignolet jonge talenten als  Yari Verschaeren en Krépin Diatta ontmoeten.

Maar we richten ons niet alleen op voetbal, u kunt ook met ons het veld op met alle groten van het basketbal in de Euroleague, nog een groots evenement dat we sponsoren. Bekijk het schitterende spel en de verhitte rivaliteit van heel Europa en laat u ondersteunen door de meest vastberaden teamleden. Speel samen met Kalathis, laat het scoren over aan De Colo en Shved, de defensie van de achterhoede aan Milutinov en laat Spanoulis en Sergio Llull maar gewoon doen waar ze het beste in zijn.

Als u serieus wilt spelen, doe dan mee met bwin. Laat u inspireren door de overwinningshouding en vasthoudendheid van onze partners. We heten alle spelers welkom die onze liefde voor sport en wedden delen.

Welkom bij de winnaars.

bwin

bwin

X