Wilder vs Fury
Osasuna - Real Madrid (La Liga)

bwin is een officiële partner van de UEFA Europa League en de Europa Conference League

Bwin, leider op het gebied van sportweddenschappen, werkt samen met de UEFA om de Europa League en de geheel nieuwe Europa Conference League te sponsoren.

Een driejarig contract om een officiële partner van deze competities te worden, zal het merk Entain helpen om voetbal en betrouwbaar gokken over de hele wereld te promoten.

UEFA-marketingdirecteur Guy-Laurent Epstein zei het volgende over de samenwerking: “Als een merk dat zichzelf definieert door in contact te staan met fans en hun passie voor voetbal en clubs in heel Europa, past bwin uitstekend bij onze competities.”

“De samenwerking met bwin stelt de UEFA in staat meer open met de sportweddenschappen om te gaan, wat meer toegang geeft tot marktinformatie en ondersteuning vanuit zowel sportintegriteit als een commercieel perspectief.”

“Bwin is de wereldleider in verantwoorde sportweddenschappen met een rijke en lange traditie van partnerschappen in het voetbal, ondersteuning van clubs, federaties en competities over de hele wereld.

“Hun uitgebreide ervaring met sponsoractivaties zal een onschatbare bijdrage zijn voor beide competities.”

De finale van de Europa League werd vorig seizoen gewonnen door Villarreal na een spannende penaltyreeks met Man United als verliezer, terwijl de eerste editie van de Conference League pas dit seizoen van start gaat.

Entain’s Managing Director Digital Europe, Stephan Heilmann, kijkt ernaar uit om gokkers en voetbalfans te helpen mee te laten profiteren van deze partnerschap.

Hij voegde eraan toe: “De samenwerking zal een scala aan opwindende kansen bieden om ons aanbod aan onze klanten te verbeteren, door unieke nieuwe ervaringen en inhoud te creëren.

“Het biedt bwin ook een formidabel platform om fans in gereguleerde sportweddenschappen over de hele wereld te bereiken en benadrukt onze ongeëvenaarde combinatie van het beste product en de meest verantwoorde omgeving om in te wedden.”

Entain en bwin ondersteunen al lange tijd grote Europese voetbaltoernooien, waaronder het feit dat ze de eerste aanbieder van particuliere weddenschappen zijn die een officiële partner voor sportweddenschappen van de Duitse voetbalbond zijn geworden.

Naast de naamsponsor van Liga Portugal bwin, de hoogste divisie van Portugal, zijn ze ook de officiële partner voor sportweddenschappen van de Belgische Jupiler Pro League.

Blijf steeds up-to-date en volg bwin ook op Instagram, Facebook en Twitter.

X