Bundesliga winnaar, voetbalweddenschappen
Bundesliga winnaar, voetbalweddenschappen

5 teams strijden om een Champions Leauge-ticket

Odds op: 8 mei

De Bundesliga heeft de afgelopen 11 seizoenen een bekend patroon gevolgd, waarin Bayern München steeds opnieuw de titel heeft veroverd. Echter, om opnieuw de kroon te stelen, hadden ze op de laatste speeldag een dramatisch einde van Borussia Dortmund nodig.

Echter, dit seizoen is Bayer Leverkusen veel te sterk en is het team nog steeds ongeslagen.

De titel is dit seizoen al beslist, maar de strijd om de top 4, de top 6 en de strijd tegen degradatie blijven spannend. Wedden op de Bundesliga doe je samen met bwin.

De populairste weddenschapsmarkten op de Bundesliga omvatten gebruikelijke weddenschappen. Winst-gelijkspel-winst-weddenschappen zijn populair, net als weddenschappen op beide teams die scoren en weddenschappen op meer dan 2,5 doelpunten, aangezien het Duitse voetbal meestal veel doelpunten produceert.

De race voor de top 6 van de Bundesliga

Met nog twee speeldagen te gaan, lijken de eerste twee plaatsen in de Bundesliga al vast te liggen. Het podium zal bestaan uit Bayer Leverkusen, Bayern München en Stuttgart voor de derde plaats. Het team van Thomas Tuchel heeft wel slechts 2 punten voorsprong op de derde en zes punten op de vierde. Bayern kan dus nog uit de top-2 vallen.

Stuttgart zal zo goed als zeker op het podium eindigen. Serhou Guirassy en zijn teamgenoten bereiden zich voor op de Champions League volgend seizoen. RB Leipzig heeft goed werk geleverd en speelt volgend seizoen opnieuw Champions League-voetbal.

Borussia Dortmund is het laatste team dat in de top 4 kan eindigen met een notering van 9.00 voor de bookmakers van bwin. Maar dankzij hun overwinning in de halve finale van de Champions League tegen Parijs zijn de eerste vijf plaatsen van de Bundesliga kwalificatieplaatsen voor de volgende Champions League. Dortmund speelt ook nog de finale van de Champions League en kan zich ook op die manier plaatsen.

Voor de strijd om de top 6 staat Eintracht Frankfurt op de eerste plaats met een notering van 1.05, gevolgd door Freiburg met 6.00. De Adelaars van Frankfurt staan goed geplaatst om de 6e plaats in te nemen, ondanks twee nederlagen en een gelijkspel in de laatste vier wedstrijden.

Wedden op de Bundesliga doe je bij bwin

Strijd tegen de degradatie

Darmstadt is al gedegradeerd en ook FC Keulen lijkt zich niet te gaan redden dit seizoen.

Mainz heeft één puntje minder dan Union Berlin en moet nog vol aan de bak als het zich alsnog van het behoud wil gaan verzekeren. De kans dat Mainz 05 degradeert staat op 3.00, voor Union Berlin is dit 4.33.

Bayer Leverkusen is nog in 3 competities actief

Het team van Xabi Alonso, dat al 50 wedstrijden ongeslagen is in alle competities, heeft dit seizoen alles veranderd en heeft de Bundesliga gewonnen, wat hun eerste trofee is in 31 jaar.

Leverkusen, lang bestempeld als “Neverkusen” vanwege hun gebrek aan trofeeën in de afgelopen decennia, heeft zich gekwalificeerd voor de finale van de Duitse beker. Het team van Xabi Alonso zal de finale van de DFB Pokal spelen tegen Kaiserslautern op 25 mei. Ze zijn favoriet om de finale te winnen en dus de dubbel te pakken.

Ze zullen ook AS Rome volgende week tegenkomen in de terugronde van de halve finale van de Europa League. “Ik hou er niet van om vergeleken te worden. We hebben onze eigen manier om dingen te doen en we hebben het zo gedaan sinds het begin en zijn op die manier geëvolueerd”, zei Alonso. “We willen op dezelfde weg doorgaan, of het nu gaat om de Europa League of de DFB Pokal.”

Het is al mogelijk om te wedden op het volgende Bundesliga-seizoen. Het seizoen begint in het weekend van 23-25 augustus en de laatste speeldag staat gepland op 17 mei 2025. De winterstop is van 23 december tot 10 januari.

De natuurlijke favorieten zijn Bayern München met een notering van 1.44. Het verliezen van de titel dit seizoen zal een extra motivatie zijn voor de club uit Beieren. De club zal sowieso de transfermarkt opgaan. Veel “oude” spelers van de club zullen in hun laatste contractjaar zitten, waaronder Manuel Neuer, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Leroy Sané en Alphonso Davies. Er zal ook een nieuwe coach moeten worden gevonden. De afgelopen seizoenen was er een golf van trainers die de benodigde stabiliteit voor een stoomwals verhinderden.

Leverkusen heeft een notering van 3.75 om hun titel te behouden. Bovenaan komen is moeilijk, maar bovenaan blijven is des te ingewikkelder. Iedereen zal de kampioen volgend seizoen willen verslaan. Het wordt een interessante uitdaging met Xabi Alonso die nauwlettend wordt gevolgd door de grootste Europese clubs. De Champions League zou ook meer energie kunnen vergen dan de huidige campagne in de Europa League

Toon andere wedopties

X