Trabzonspor - Sivasspor
Ostende - Courtrai

Juventus – Atalanta: beide teams zijn in vorm

Odds op: 22/11/2019

TV: Eleven Sports

De 14e speeldag in de Serie A. Juventus neemt thuis het op tegen Atalanta.

Wedden op Juventus – Atalanta. De noteringen zijn overduidelijk in het voordeel van Juve.

Juventus won 2 keer op rij

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

Juventus is heel zwak aan het nieuwe seizoen begonnen en kon geen enkele keer winnen in haar eerste 4 competitiewedstrijden. Ook eind oktober werd er twee keer op rij verloren: 1-2 tegen Sassuolo en 2-1 tegen Hellas Verona. Hierna pakte de Oude Dame echter 6 op 6 tegen Fiorentina (1-0) en Lazio (0-2). Door deze twee overwinningen springt Juve van plaats 9 naar plaats 8. Paulo Dybala en zijn ploegmaats hebben ondertussen wel 11 punten minder dan leider Napoli, dat op de vorige speeldag verloor van Inter Milaan.

Kan Juventus zijn opmars verderzetten? In de laatste 4 overwinningen van Juventus kreeg La Vecchia Signora telkens geen enkel tegendoelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Juventus wint en Atalanta scoort niet’. Deze odd staat op 4.20.

Atalanta staat op de 4e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.50.

Atalanta verloor dit seizoen nog maar twee keer in de Serie A. Thuis tegen Fiorentina (1-2) en AC Milan (2-3). De club uit Bergamo is ondertussen al 6 wedstrijden ongeslagen en het team won zijn laatste 2 competitiewedstrijden allebei: op het veld van Cagliari (1-2) en thuis tegen Spezia (5-2). Door deze knappe reeks staat La Dea momenteel op de vierde plaats in het klassement. Door de nederlaag van Napoli hebben Duván Zapata en co nu slechts 7 punten minder dan de leider.

Kan Atalanta haar ongeslagen reeks verderzetten? Zet in op ‘X of Atalanta’ en win 1.68 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X