AC Milan - Napoli (Serie A)
Borussia Mönchengladbach - Augsburg (Bundesliga)

PSG – Club Brugge: kan PSG thuis wel winnen van Club Brugge?

[jsEntainMatchDetails match_id=”267114″]

Odds op: 03/12/2021

TV: VTM

De 6e en laatste speeldag in de groepsfase van de Champions League. In Groep A neemt Paris Saint-Germain het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op Paris Saint-Germain – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van PSG.

Zet in op PSG, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.31.

Paris Saint-Germain verloor op de vorige speeldag met 2-1 op het veld van Man City. Maar omdat Leipzig won op het veld van Club Brugge, zijn de Fransen al zeker van de tweede plaats in Groep A. Man City heeft nu 12 punten, PSG 8 punten en Leipzig en Club Brugge hebben beide 4 punten. De Parijzenaars hebben dus niets meer te winnen of te verliezen in de groepsfase van de Champions League en de vraag is of Mauricio Pochettino zijn sterkste team zal opstellen.

In de Ligue 1 staat PSG los op kop. Neymar en co hebben na 16 speeldagen al 12 punten voorsprong op Marseille maar L’OM heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

In Brugge raakte PSG niet verder dan een gelijkspel. Kan PSG wel winnen in eigen huis? Zet in op ‘PSG / PSG’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Brugge moet een puntje pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.25.

Club Brugge verloor op speeldag 5 van de groepsfase teleurstellend van Leipzig. De Duitsers waren een klasse beter en wonnen uiteindelijk met 0-5 forfaitcijfers. Na een knappe 4 op 6 in de eerste 2 wedstrijden staan de Bruggelingen nu opnieuw met beide benen op de grond.

In de competitie staat blauw-zwart momenteel op de derde plaats. De troepen van Philippe Clement hebben 4 punten minder dan Union en evenveel punten als Antwerp. Op de vorige speeldag in de competitie én in de beker won Club 2 keer van Racing Genk en het team zal zo opnieuw wat vertrouwen hebben getankt.

Als Brugge een puntje kan pakken in Parijs en Leipzig verliest van Man City, dan grijpt het team alsnog de derde plaats. Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”267114″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”267114″]

Toon andere wedopties

X