Wilder FURY II Infographic
Getafe - FC Séville

Juventus – Torino: de Derby della Mole

[jsEntainMatchDetails match_id=”279021″]

Odds op: 14/02/2022

De 26e speeldag in de Serie A. Juventus neemt het thuis op tegen Torino.

Wedden op Juventus – Torino. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Juventus.

Juventus pakte maar 5 op 9

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.60.

Juventus speelde op de vorige speeldag met 1-1 gelijk op het veld van Atalanta. De Oude Dame leek op een nederlaag af te stevenen maar Danilo scoorde in de extra tijd alsnog de gelijkmaker. Juve laat de kans zo liggen om zijn vierde plaats te verstevigen, na puntenverlies tegen de vijfde in de stand. Paulo Dybala en co konden maar één keer winnen in hun laatste 3 wedstrijden en pakten slechts 5 op 9.

Door dit gelijkspel heeft Juventus 46 punten, 9 minder dan voorlopige leider AC Milan. Inter Milaan heeft 54 punten maar heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

Juventus hoopt nog mee te strijden om de titel en moet daarom dringend een reeks overwinningen gaan neerzetten. Zet in op ‘Juventus / Juventus’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Torino verloor 2 keer op rij

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.75.

Torino verloor op de vorige speeldag met 1-2 thuis tegen Venezia. Il Toro kwam vroeg op voorsprong, maar na twee doelpunten van Venezia, laat in de eerste helft pakte het team alsnog 0 punten. Andrea Belotti en co hadden het meeste balbezit maar slaagden er niet in veel kansen af te dwingen. Voor de tweede club uit Turijn is dit de tweede nederlaag op rij, nadat het team ook verloor op het veld van Udinese (2-0).

Door deze 0 op 6 zakt Torino weg naar plaats 10 en lijkt de club dit seizoen nog weinig te winnen of verliezen te hebben.

Torino heeft niets te verliezen op het veld van hun grote zus en kan zonder stress aan de wedstrijd beginnen. Zet in op ‘X of Torino’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”279021″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”279021″]

Toon andere wedopties

X