Wolverhampton - Leicester City (Premier League)
Wilder vs Fury

FC Barcelona – Napoli: de topper van de Europa League

[jsEntainMatchDetails match_id=”274035″]

Odds op: 18/02/2022

De terugwedstrijd van de play-offs van de tussenronde van de Europa League. Napoli neemt het thuis op tegen FC Barcelona.

Wedden op Napoli – FC Barcelona. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Napoli staat op de tweede plaats in de Serie A

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Napoli doet het heel goed dit seizoen en staat op een voorlopige tweede plaats in de Serie A. Dries Mertens en co zijn al 5 wedstrijden ongeslagen in de competitie en het team staat op 2 punten van voorlopige leider AC Milan. Inter Milaan heeft één puntje meer dan Napoli maar heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

In de Europa League eindigden de Napolitanen op de tweede plaats in een groep met Spartak Moskou, Leicester en Legia Warschau. Spartak Moskou pakte verrassend de groepswinst.

De heenwedstrijd op het veld van Barcelona eindigde in 1-1. Barça was het beste team maar maakte de kansen niet af. Dries Mertens had op het einde van de wedstrijd nog de overwinning aan de voet maar besloot te centraal op doel.

Kan Napoli zich plaatsen voor de volgende ronde en favoriet worden voor eindwinst? Zet in op ‘Napoli kwalificeert zich’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Barcelona vergat het af te maken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

Barcelona is heel zwak aan het seizoen begonnen, wat zelfs leidde tot het ontslag van trainer Ronald Koeman. De Catalanen beginnen de laatste weken echter goed voetbal te spelen en zijn nu al 7 wedstrijden ongeslagen in de Primera Division. Het team is door deze knappe reeks zelfs opgeklommen naar een voorlopige vierde plaats in het klassement. Het team heeft wel 15 punten minder dan voorlopige leider Real Madrid.

In de Champions League raakten Frenkie de Jong en zijn ploegmaats niet verder dan de derde plaats, waardoor het team voor de eerste keer in lange tijd niet kon overwinteren op het kampioenenbal. Barça moet zich nu focussen op de Europa League en wordt, samen met Sevilla en Atalanta, als de favoriet voor eindwinst gezien. Maar dan moet het wel eerst Napoli weten uit te schakelen.

De twee teams namen het in 2020 ook tegen elkaar op in de knock-outfase van de Champions League, Barcelona trok toen aan het langste eind.

Kan Barcelona wel winnen in Napoli? Zet in op ‘Barcelona kwalificeert zich’ en win 1.95 keer je inzet terug.

Krijgen we veel doelpunten te zien? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning van Barcelona en meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”274035″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”274035″]

Toon andere wedopties

X