De grootste verrassingen van het 19/20 NBA-seizoen
Hellas Vérone - Juventus

AA Gent – Seraing: kan Gent naderen op Anderlecht?

[jsEntainMatchDetails match_id=”264897″]

Odds op: 15/02/2022

De 28e speeldag van de Jupiler Pro League. AA Gent neemt het thuis op tegen Seraing FC.

Wedden op AA Gent – Seraing. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

AA Gent staat op de 5e plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.38.

AA Gent won op zaterdag met 0-1 op het veld van KAS Eupen. Laurent Depoitre scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd met een prachtige volley, na een kwartier spelen. De Gentenaars wonnen op de speeldag daarvoor ook al met 1-2 van Club Bruggen en springen zo naar de vijfde plaats in het klassement.

De Buffalo’s hebben nu 43 punten, slechts 5 minder dan RSCA Anderlecht. De troepen van Hein Vanhaezebrouck verloren maar één keer in hun laatste acht competitiewedstrijden en mogen daarom nog dromen van een plaatsje in Play-Off I. AA Gent moet winnen van Seraing om Anderlecht niet te ver te laten uitlopen.

Gent is torenhoog favoriet in eigen huis tegen Seraing. Zet daarom in op ‘AA Gent / AA Gent’ en win 2.05.

Seraing verloor 9 keer in zijn laatste 11 wedstrijden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

Seraing verloor op de vorige speeldag met 0-1 op het veld van Royal Antwerp. Guillaume Dietsch scoorde een eigen doelpunt in de 92e minuut, waardoor de promovendus met lege handen naar huis ging. De Luikenaars konden maar één wedstrijd winnen in hun laatste 11 wedstrijden: thuis tegen de rechtstreekse concurrent Beerschot (2-1). Thuis tegen Eupen werd er gelijkgespeeld.

Door deze zwakke reeks, sinds begin december 2021, is Seraing weggezakt naar de voorlaatste plaats. Beerschot won op de vorige speeldag waardoor de voorsprong op de hekkensluiter nu slechts 7 punten bedraagt.

Seraing moet dringend punten gaan pakken als het degradatie wil vermijden. Zet in op ‘X of Seraing’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”264897″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”264897″]

Toon andere wedopties

X