AC Milan - AS Roma voetbalweddenschappen
AC Milan - AS Roma voetbalweddenschappen

AC Milan- AS Roma: kan Roma iets pakken op het veld van Milan?

Odds op: 11/01/2024

De 20ste speeldag in de Serie A. AS Roma gaat op bezoek bij AC Milan.

In een veelbelovend Serie A-duel staan AC Milan en AS Roma tegenover elkaar in het San Siro Stadion. Beide teams zijn vastbesloten om belangrijke punten te pakken in hun streven naar glorie in de Serie A, en de geschiedenis tussen deze twee clubs belooft een felle strijd.

Wedden op AC Milan- AS Roma. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

AC Milan verloor thuis van Atalanta

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

AC Milan komt deze wedstrijd binnen met een sterke positie, met een winstreeks van drie wedstrijden en een ongeslagen reeks in hun laatste zes wedstrijden. De Rossoneri hebben dit seizoen een indrukwekkend thuisrecord met 7 overwinningen, 0 gelijke spelen en 2 nederlagen. Hun topscorer, Olivier Giroud, heeft 9 doelpunten gescoord, terwijl Rafael Leao met 6 assists een belangrijke rol heeft gespeeld. AC Milan heeft de neiging om de eerste helft te domineren, met een winstpercentage van 47%, en ze weten vaak te profiteren van voorsprong, met een winstpercentage van 94% wanneer ze thuis met 1-0 leiden.

In de Coppa Italia werd AC Milan op woensdag echter uit de beker geduwd door Atalanta, na een 1-2 nederlaag op eigen veld.

Ze hebben dit seizoen al 5 rode kaarten ontvangen, waaronder eentje in de Coppa, het hoogste aantal in de Serie A, en ze hadden moeite om het net te vinden in 2 van hun 9 thuiswedstrijden. De verdediging van AC Milan, geleid door Theo Hernandez, zal cruciaal zijn om AS Roma op afstand te houden.

Kan AC Milan de nul houden? Zet in op ‘ AC Milan wint op nul’. Deze odd staat op 5.25.

Wedden op de Serie A doe je bij bwin

AS Roma ligt uit de beker

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.50.

AS Roma daarentegen staat voor een zware uitdaging op verplaatsing, aangezien ze sinds 2017 niet meer tegen AC Milan hebben gewonnen in een uitwedstrijd. Hun topscorer, Romelu Lukaku, heeft 8 doelpunten gescoord, en Paulo Dybala is hun belangrijkste spelverdeler met 5 assists. AS Roma komt vaak tot leven in de latere fases van wedstrijden, met 48% van hun doelpunten die vallen tussen minuut 76-90.

Hun uitrecord in de Serie A is echter zorgwekkend, met niet-scorende wedstrijden in 4 van de 9 uitwedstrijden, wat problematisch kan zijn tegen de sterke verdediging van AC Milan. De aanwezigheid van Leandro Paredes op het middenveld, met 9 gele kaarten, roept vragen op over discipline.

Ook de Romeinen liggen uit de beker na een 1-0 nederlaag bij stadsgenoot Lazio Roma.

Kan AS Roma iets pakken op het veld van AC Milan? Zet in op ‘X of AS Roma’ en win 1.68 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X