Napoli - Cremonese: welk team gaat naar de kwartfinales?
Napoli - Cremonese: welk team gaat naar de kwartfinales?

Napoli – Cremonese: welk team gaat naar de kwartfinales?

Odds op: 15/01/2023

De 1/8e finales van de Coppa Italia. Napoli neemt het thuis op tegen Cremonese.

Wedden op Napoli – Cremonese. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Napolitanen.

Napoli staat los op kop in de competitie

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.20.

Napoli won in het verleden zes keer de Coppa Italia, de laatste keer was zelfs nog maar twee jaar geleden. Napoli staat op dit moment aan de leiding in de Serie A en maakt daarom nog kans om de dubbel te winnen dit seizoen. Napoli die de landstitel wint is ondertussen al 33 jaar geleden. Dit seizoen is Napoli alvast goed op weg, het team heeft 9 punten meer dan eerste achtervolger AC Milan.

In de competitie won Napoli alvast makkelijk van Cremonese, thuis werd met 4-1 gewonnen. Napoli heeft dit seizoen de beste aanval en beste verdediging en is daarom torenhoog favoriet om te winnen in de 1/8e finales. Zet in op ‘Napoli win en Cremonese scoort niet’. Deze odd staat op 1.95.

Cremonese met Cyriel Dessers in de spits

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 10.50.

Het bezoekende team begon hun Coppa Italia-campagne begin augustus vorig jaar door Ternana met 3-2 te verslaan, twee maanden later hadden ze extra tijd nodig om een ander Serie B-team Modena met 4-2 te verslaan.

Cremonese promoveerde dit seizoen naar de Serie A en trok daarom Cyriel Dessers aan om voor de doelpunten te zorgen. Voorlopig loopt het echter niet heel lekker van het team kon nog maar 13 doelplunten scoren (het slechtste van alle teams) en is het enige team die nog niet kon winnen in de competitie.

Kan Cremonese voor de verrassing zorgen en verlengingen afdwingen? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 6.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X