Duitsland - Nederland: welk land wint dit burenduel?
Duitsland - Nederland: welk land wint dit burenduel?

Duitsland – Nederland: welk land wint dit burenduel?

Odds op: 29/08/2019

Stadion: Imtech Arena

Datum en uur: 06/09/2019 – 20:45

Duitsland neemt het thuis op tegen Nederland in de vijfde wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2020. Duitsland is 2de met 9 punten en Nederland staat op de derde plaats met 3 punten. Nederland speelde echter wel nog maar 2 wedstrijden.

De noteringen van Duitsland – Nederland zijn lichtjes in het voordeel van Duitsland.

Wed op Duitsland, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.91.

Duitsland stelde zwaar teleur op het WK in Rusland. Het werd allerlaatste in een groep met Zweden, Mexico en Zuid-Korea. Trainer Löw werd toch aan boord gehouden en hij koos ervoor om Müller, Hummels en Boateng niet meer in de selectie op te nemen. Een beslissing die tot veel kritiek leidde.

Löw moet nu gaan bewijzen dat hij de juiste beslissing heeft genomen en dat de nieuwe generatie beter kan doen. De Duitsers pakten 9 op 9, onder meer na winst in Nederland. Het schokeffect lijkt voorlopig dus de nodige resultaten op te leveren.

Kan Duitsland ook thuis winnen van de Nederlandse buren? Wed op ‘Duitsland staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.00.

Zet in op de uitploeg, Nederland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.50.

Nederland kon zich niet plaatsen voor het EK in Frankrijk en het WK in Rusland. Een nieuwe generatie stervoetballers staat echter klaar en in Nederland is het vertrouwen opnieuw toegenomen. Nederland won de eerste wedstrijd tegen de Wit-Russen met 4-0 maar verloor op de tweede speeldag thuis van Duitsland met 2-3.

Nederland staat na een 3 op 6 op een voorlopige derde plaats maar aangezien nog 6 speeldagen te spelen zijn kan het nog alle richtingen uitgaan. Nederland wil minstens tweede worden (na Duitsland) en de troepen van Ronald Koeman hopen toch iets te kunnen rapen in Duitsland.

Kan Oranje minstens gelijk spelen? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Nederland of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.83.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Duitsland 8-0 Estland

Nederland 2-3 Duitsland

Laatste ontmoetingen:

Nederland 2-3 Duitsland

Duitsland 2-2 Nederland

Nederland 3-0 Duitsland

Nederland 0-0 Duitsland

Toon andere wedopties

X