Polen - België: de strijd om de tweede plaats in Groep 4

Polen – België: de strijd om de tweede plaats in Groep 4

Odds: 12/06/2022

De vierde wedstrijd in Groep 4 van League A van de derde editie van de Nations League. Polen neemt het thuis op tegen België.

Wedden op België – Polen. De noteringen zijn in het voordeel van de Rode Duivels.

Polen speelde gelijk tegen Nederland

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.00.

Polen speelde op de derde speeldag van de derde editie van de Nations League met 2-2 gelijk op het veld van Nederland. De Polen stonden na 49 minuten op een 0-2 voorsprong maar slechts 5 minuten later stonden de bordjes opnieuw gelijk. Nederland kreeg nog een penalty in de 90e minuut voor handspel maar Depay miste vanop de 11-meter nadat de Barcelona-spits te mooi wilde besluiten.

Door dit gelijkspel blijft Nederland aan de leiding staan en Polen blijft derde na 4 op 9. De heenwedstrijd in Brussel eindigde op een 6-1 overwinning voor de Belgen en Lewandowski en co zullen daarom iets willen rechtzetten voor het thuispubliek. Zet in op ‘Polen of X’ en win 1.88 keer je inzet terug.

België liet opnieuw punten liggen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.88.

België speelde op vrijdag met 1-1 gelijk op het veld van Wales. Youri Tielemans scoorde in de 51e minuut het openingsdoelpunt op aangeven van Michy Batshuayi maar via invaller Brennan Johnson konden de Welshmen alsnog op gelijke hoogte komen in het slot van de wedstrijd. België speelde de laatste jaren 7 keer tegen Wales en kon maar één keer winnen.

De Rode Duivels laten het zo liggen om op één puntje van Nederland te komen en moeten er nu op rekenen en dat Nederland nog eens punten laat liggen tegen Wales of Polen voor de twee het in de laatste wedstrijd tegen elkaar opnemen.

Kan België opnieuw makkelijk winnen van Polen of liggen de kaarten anders in het Nationaal Stadion van Warschau. België scoort bijna altijd maar krijgt ook vaak een doelpunt binnen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.87 keer je inzet terug.