Nederland - Italië, voetbalweddenschappen
Nederland - Italië, voetbalweddenschappen

Nederland – Italië: kan Nederland wel winnen van Italië?

Odds op: 16/06/2023

De kleine finale van de Final Four van de Nations League. Nederland neemt het thuis op tegen Italië.

De spannende strijd om de derde plaats in de Nations League nadert snel, waar Nederland en Italië elkaar zullen ontmoeten. Beide teams zullen op zondag 8 juni 2023 strijden in een poging om hun toernooi op een positieve noot af te sluiten. Hoewel de teleurstelling van het missen van de finale nog vers in het geheugen zit, zullen beide ploegen erop gebrand zijn om hun fans een overwinning te bezorgen en de derde plaats op te eisen.

Nederland en Italië hebben beide sterke tegenstanders gehad in de halve finales. Nederland werd geconfronteerd met een formidabele Kroatische ploeg, terwijl Italië een intense strijd voerde tegen Spanje. Beide teams zullen lessen trekken uit hun eerdere wedstrijden en proberen hun sterke punten te benutten om de overhand te krijgen.

Wedden op Nederland – Italië. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Nederland wil zich tonen in eigen land

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25.

Na een enerverende halve finale waarin Nederland met 4-2 werd uitgeschakeld door Kroatië, heeft het Nederlandse team een punt te bewijzen in de kleine finale. Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman hebben ze laten zien dat ze over een getalenteerde selectie beschikken, met spelers zoals Memphis Depay, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt die in topvorm verkeren. Ondanks de tegenslagen in de halve finale hebben ze bewezen dat ze veerkrachtig zijn en in staat zijn om belangrijke doelpunten te maken. Nederland zal erop gebrand zijn om hun toernooi op een positieve noot af te sluiten en met de derde plaats naar huis te gaan.

Wedden op de Nations League doe je bij bwin

Italië verloor van Spanje

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Na een zinderende halve finale waarin Italië met 2-1 werd verslagen door Spanje, zal de Italiaanse ploeg vastbesloten zijn om zich te herstellen en met een overwinning het toernooi af te sluiten. Onder leiding van bondscoach Roberto Mancini hebben ze laten zien dat ze over een solide team beschikken, met een sterke verdediging en een dodelijke aanval. Spelers zoals Ciro Immobile, Nicolo Barella en Lorenzo Insigne hebben het vermogen om het verschil te maken en Nederland op de proef te stellen. Italië zal alles op alles zetten om de derde plaats veilig te stellen en met opgeheven hoofd naar huis te gaan.

Wat kunnen we verwachten?

Nederland zal moeten werken aan hun verdediging en scherpte tonen in de aanval. Ze moeten zorgen voor een goede balans tussen verdediging en aanval om de Italiaanse verdediging te doorbreken. Italië zal vertrouwen putten uit hun solide verdediging en zullen proberen Nederland te frustreren met snelle tegenaanvallen.

De wedstrijd belooft een boeiend gevecht te worden tussen twee teams die vastbesloten zijn om het toernooi met een positieve noot af te sluiten. Zowel Nederland als Italië hebben getalenteerde spelers en zullen alles geven op het veld.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X