Wolverhampton - Espanyol (EL)
Liverpool - West Ham United (Premier League)

Zwitserland – Spanje: beide teams konden nog niet winnen

Odds op: 06/06/2022

De derde wedstrijd in Groep 2 van League A van de derde editie van de Nations League. Zwitserland neemt het thuis op tegen Spanje.

Wed op Zwitserland – Spanje. De Spanjaarden zijn favoriet om de wedstrijd te winnen.

Zwitserland heeft nog 0 punten

De odd voor een overwinning van Zwitserland staat op 4.00.

Zwitserland verloor op de eerste speeldag met 2-1 van Tsjechië en op de tweede speeldag met 4-0 van Portugal. De Zwitsers speelden een heel zwakke partij en konden makkelijk twee keer zoveel doelpunten geïncasseerd hebben. Ronaldo scoorde 2 doelpunten, maar had een hattrick moeten maken toen hij voor de rust twee uitstekende kansen verspeelde.

De Zwitsers werden vorig seizoen derde in een groep met Spanje, Duitsland en Oekraïne maar lijken na de derde editie van de Nations League naar de League B te degraderen als het team niet vlug punten gaat sprokkelen.

Kan Zwitserland iets pakken thuis tegen Spanje? Zet in op ‘Zwitserland of X’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Spanje speelde twee keer gelijk

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 1.95.

Spanje speelde twee keer op rij gelijk: thuis tegen Portugal (1-1) en op het veld van Tsjechië. De Spanjaarden leken een half uur op weg naar hun eerste nederlaag sinds 2 september 2021, maar door een laat doelpunt van Iñigo Martínez konden de Spanjaarden een nederlaag vermijden.

Door de twee gelijke spelen staat Spanje momenteel pas op de derde plaats in het klassement. Tsjechië en Portugal staan gedeeld aan de leiding. La Roja wil naar de Final Four en doet er daarom goed aan de volle buit te pakken op het veld van Zwitserland.

Kan Spanje zijn eerste driepunter pakken? Zet in op ‘Spanje / Spanje’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen:

Portugal 4-0 Zwitserland

Tsjechië 2-2 Spanje

Toon andere wedopties

X