Formule 1 veiligheid

Denemarken – Kroatië: Denemarken kan 9 op 9 pakken

Odds op: 07/06/2022

De derde wedstrijd in Groep 2 van League A van de derde editie van de Nations League. Denemarken neemt het thuis op tegen Kroatië.

Wed op Denemarken – Kroatië. Denemarken favoriet om de wedstrijd te winnen.

Denemarken staat alleen aan de leiding

De odd voor een overwinning van Denemarken staat op 2.05.

Denemarken won op de tweede speeldag met 1-2 op het veld van Oostenrijk. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar na een laat doelpunt van Jens Stryger Larsen (84′) gingen de Denen alsnog met de 3 punten aan de haal. Het Oostenrijk van Ralf Rangnick domineerde de wedstrijd via hoge pressing maar zag Denemarken aan het langste eind trekken.

Denemarken won op de eerste speeldag ook al op het veld van Frankrijk en start de Nations League-campagne zo met een perfect rapport.

Kan Denemarken 9 op 9 pakken en zijn leidersplaats verstevigen? Denemarken won twee keer met 2-1, zet daarom in op ‘Denemarken wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.60.

Kroatië speelde gelijk tegen Frankrijk

De odd voor een overwinning van Kroatië staat op 3.60.

Kroatië speelde op maandag met 1-1 gelijk thuis tegen Frankrijk. De titelverdediger kwam vroeg in de tweede helft op voorsprong via een doelpunt van Adrien Rabiot, maar een late penalty van Andrej Kramaric bezorgde de thuisploeg een verdiend gelijkspel. Karim Benzema en Kylian Mbappé kregen rust en bleven de hele wedstrijd op de bank. Modric speelde zijn 150e interland voor de Kroaten.

Kroatië pakt zo zijn eerste punt in deze Nations League-campagne maar blijft op de laatste plaats staan. Frankrijk is derde met 1 puntje meer.

Kan Kroatië zijn eerste driepunter pakken? Zet in op ‘Kroatië / Kroatië’ en win 6.25 keer je inzet terug.