Duitsland vs. Engeland, Nations League, voetbalweddenschappen
Duitsland vs. Engeland, Nations League, voetbalweddenschappen

Engeland – Duitsland: de Engelsen zijn al zeker van de degradatie

Odds op: 24/09/2022

De zesde en laatste wedstrijd van de derde editie van de Nations League. Engeland neemt het thuis op tegen Duitsland.

Wedden op Engeland – Duitsland. De kansen zijn in het voordeel van de Engelsen.

Engeland is al zeker van de degradatie

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 2.30.

Engeland verloor op de vijfde speeldag met 1-0 op het veld van Italië. In een wedstrijd die een heruitgave van de EK-finale was speelden de Engelsen een uiterst zwakke wedstrijd waarbij men zich mag afvragen waarom The Thre Lions als één van de favorieten voor het WK worden gezien. De troepen van Gareth Southgate konden nauwelijks kansen creëren en wanneer ze hier wel in slaagden stuitte Harry Kane steeds op Gianluigi Donnarumma.

Engeland kon in de Nations League nog maar één keer scoren, via een penalty, en na twee gelijke spelen degraderen Foden en zijn ploeggenoten voor de eerste keer naar de League B.

De wedstrijd thuis tegen Duitsland is de laatste voor het thuispubliek voordat de Engelsen naar Qatar trekken en het team zal met een goed gevoel naar Qatar willen afreizen. Zet in op ‘Engeland wint en Duitsland scoort niet’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Duitsland verloor van Hongarije

De odd voor een overwinning van Duitsland staat op 3.20.

Ook Duitsland lijkt nog niet helemaal klaar voor het WK in twee maanden. Die Mannschaft verloor in eigen huis van Hongarije, dat met 10 op 15 verrassend aan de leiding staat in de ‘Groep des Doods’. Een prachtig doelpunt van Adam Szalai na bijna 20 minuten spelen was voldoende voor de Hongaren om met de volle buit naar huis te kunnen trekken.

Duitsland blijft door deze thuisnederlaag steken op de derde plaats en maakt geen kans meer op groepswinst in Groep 3. Italië en Hongarije beslissen in een onderling duel wie naar de Final Four mag. Ook Duitsland wil echter met een positieve noot naar het WK gaan en hoopt zijn tweede overwinning op deze editie van de Nations League te kunnen boeken.

Zet in op ‘Duitsland wint en Engeland scoort niet’. Deze odd staat op 5.00.

Overzicht van de uitslagen

Italië 1-0 Engeland

Duitsland 0-1 Hongarije

Toon andere wedopties

X