Ons Jabeur - Aryna Sabalenka, sportweddenschappen
Ons Jabeur - Aryna Sabalenka, sportweddenschappen

Ons Jabeur – Aryna Sabalenka: Sabalenka is lichtjes favoriet

Odds op: 13/07/2023

De halve finale van Wimbledon tussen Ons Jabeur en Aryna Sabalenka belooft een boeiende strijd te worden. Jabeur heeft vorig jaar de finale van Wimbledon bereikt en zal gemotiveerd zijn om dit jaar nog verder te komen.

Wedden op Ons Jabeur – Aryna Sabalenka. De noteringen zijn in het voordeel van Sabalenka.

Jabeur wil opnieuw naar de finale

De odd voor een overwinning van Ons Jabeur staat op 2.30.

Ons Jabeur is een opkomende ster in het vrouwentennis en maakt indruk op Wimbledon. Vorig jaar bereikte ze de finale, waar ze de eerste Arabische vrouw werd die zo ver kwam op een Grand Slam-toernooi. Met haar unieke speelstijl en veelzijdigheid heeft Jabeur bewezen een geduchte tegenstander te zijn.

Jabeur heeft indruk gemaakt met haar overwinningen op Magdalena Frech, Zhuoxuan Bai, Bianca Andreescu en Petra Kvitova om de kwartfinales te bereiken. In een spannende rematch van de finale van vorig jaar tegen Elena Rybakina, wist Jabeur in drie sets aan het langste eind te trekken. Ze zal haar veelzijdigheid en vechtlust willen laten zien tegen Sabalenka.

Wedden op tennis doe je bij bwin

Sabalenka is in topvom

De odd voor een overwinning van Aryna Sabalenka staat op 1.62.

Aan de andere kant staat Aryna Sabalenka, die momenteel in topvorm verkeert en de halve finales van de afgelopen vier Grand Slam-toernooien heeft bereikt. Ze wordt gezien als de favoriet om het toernooi te winnen en zal erop gebrand zijn om haar krachtige spel en solide prestaties op gras voort te zetten. Sabalenka overtuigde met overwinningen op Panna Udvardy, Varvara Gracheva, Anna Blinkova en Ekaterina Alexandrova. In de kwartfinale versloeg ze Madison Keys in twee sets met indrukwekkend tennis. Met haar sterke slagen en agressieve speelstijl zal Sabalenka proberen om Jabeur te overweldigen en haar plaats in de finale te verzekeren.

Aryna Sabalenka is een krachtige en dominante speelster die haar stempel heeft gedrukt op het vrouwentennis. Met haar recente succes in de Grand Slam-toernooien heeft ze bewezen dat ze een geduchte tegenstander is. Sabalenka is de enige vrouwelijke tennisser die de halve finales heeft bereikt in de afgelopen vier Grand Slam-toernooien.

Wat te verwachten?

Tennisfans kunnen zich voorbereiden op een intense strijd tussen deze getalenteerde speelsters, waarbij zowel Jabeur als Sabalenka er alles aan zullen doen om de overwinning binnen te halen. De winnaar van deze halve finale zal een belangrijke stap zetten richting het bereiken van de finale van Wimbledon en zal vastberaden zijn om geschiedenis te schrijven op het prestigieuze gras van het All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Het belooft een boeiend duel te worden tussen Jabeur en Sabalenka, waarbij beide speelsters alles op alles zullen zetten om een plek in de finale te veroveren. De combinatie van Jabeur’s technische vaardigheden, vastberadenheid en het enthousiaste publiek op Wimbledon kan haar de nodige boost geven om een historische overwinning te behalen. Tennisfans kunnen zich verheugen op een intense en meeslepende wedstrijd tussen deze twee getalenteerde spelers op het prestigieuze gras van Wimbledon.

Toon andere wedopties

X