US open winaar mannen sportweddenschappen
US open winaar mannen sportweddenschappen

Winnaar van de US Open Heren: Djokovic blijft de grote favoriet

Odds op: 09/09/2023

Nu de editie van de US Open 2023 voor de Heren de finale heeft bereikt, kun je bij bwin de quoteringen voor de kanshebbers op de uiteindelijke overwinning in dit Grand Slam-toernooi ontdekken.

Het US Open-herentoernooi blijft spannend en boordevol actie, met Novak Djokovic nog steeds als de grote favoriet om het toernooi te winnen. Hier is een bijgewerkt verslag van de kwartfinales van de twee topfavorieten.

Wedden op de US Open Voor Mannen, Djokovic is duidelijk de grote favoriet.

Djokovic is de grote favoriet

Novak Djokovic wordt alom beschouwd als de grote favoriet voor de overwinning op de US Open van 2023. De Serviër heeft dit seizoen al Roland Garros gewonnen en heeft nu de kans om nog een Grand Slam-titel aan zijn indrukwekkende lijst toe te voegen. Ondanks enkele eerdere struikelblokken op de US Open, met slechts drie titels in zijn carrière en een verloren finale twee seizoenen geleden, lijkt Djokovic vastbesloten om zijn stempel te drukken op het Amerikaanse grandslamtoernooi.

In de halve finale stond Djokovic tegenover de 20-jarige Amerikaanse sensatie Ben Shelton. Djokovic, een doorgewinterde kampioen met een schat aan ervaring, moest Shelton beheersen, die indruk had gemaakt met zijn krachtige opslagen en opvallende vieringen tijdens het toernooi.

Djokovic stond al snel zijn mannetje en brak Shelton vijf keer in de wedstrijd. Terwijl Shelton een laatste wanhoopspoging deed en de thuisfans opzweepte, bleef Djokovic kalm en beheerst, uiteindelijk de wedstrijd winnend in drie sets met een score van 6-3, 6-2, 7-6 (4).

Zijn recente overwinning op de Cincinnati Masters, waar hij Carlos Alcaraz versloeg, versterkt deze voorspelling. Zijn recente vorm en zijn statistieken op hardcourt over het afgelopen jaar zijn indrukwekkend. De kans dat Djokovic het toernooi wint staat aan 1.42.

Wedden op de tennis doe je bij bwin

Medvedev schakelde Carlos Alcaraz uit

In de andere halve finale stond de Rus Daniil Medvedev tegenover de verdedigende kampioen Carlos Alcaraz. Medvedev, de nummer 3 van de wereld, wist Alcaraz te verslaan met een score van 7-6 (3), 6-1, 3-6, 6-3 en verdiende zo zijn plek in de finale. Dit zet een herhaling op van de US Open-finale van 2021, waarin Medvedev Djokovic versloeg en hem de kans ontnam om de eerste Grand Slam te voltooien sinds 1969.

Daniil Medvedev’s reis naar de finale van de US Open 2023 is een bewijs van zijn vastberadenheid en vaardigheden op het tennisveld. De 27-jarige Rus, die al eerder de US Open-trofee omhoog hield in 2021, toonde opnieuw zijn vermogen om op het hoogste niveau te concurreren. Hoewel hij voorafgaand aan de halve finale tweemaal verloor van Carlos Alcaraz dit seizoen, overwon Medvedev zijn twijfels en stond op tegen de jonge Spaanse sensatie.

Wat te verwachten?

Deze aanstaande finale belooft een episch duel te worden tussen Djokovic en Medvedev, met Djokovic die vastberaden is om geschiedenis te schrijven en Medvedev die zichzelf wil bewijzen tegen een van de grootste tennisspelers aller tijden.

De US Open 2023 heeft een schat aan tennisdrama en actie gebracht, en het publiek kan niet wachten om te zien hoe dit verhaal zal eindigen op de banen van Flushing Meadows.

De kans dat Medvedev het toernooi wint staat aan 2.95.

Laatste winnaars

2022 Alcaraz

2021 Medvedev

2020 Thiem

2019 Nadal

2018 Djokovic

2017 Nadal

Toon andere wedopties

X