Eupen - Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Eupen - Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Eupen – Standard: kan Standard eindelijk winnen dit seizoen?

Odds op: 13/09/2023

De 7e speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen neemt het thuis op tegen Standard Luik.

De zevende speeldag van de Jupiler Pro League brengt een boeiend duel tussen Eupen en Standard. Beide teams hebben tot nu toe wisselvallige prestaties laten zien in het seizoen, en deze wedstrijd biedt hen de kans om hun vorm te verbeteren. Laten we eens kijken naar wat we kunnen verwachten van deze confrontatie.

Wedden op Eupen – Standard. De noteringen zijn in het voordeel van de Rouches.

Eupen staat op de 7e plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.90.

Eupen begon het seizoen met enkele veelbelovende prestaties, maar de laatste wedstrijd tegen KV Mechelen eindigde in een teleurstellende 1-0 nederlaag. Lion Lauberbach was opnieuw de man van de match voor Mechelen, en hij scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Ondanks een sterke prestatie van Eupen, konden ze de leidersplaats in de competitie niet behouden.

Eupen zal vastbesloten zijn om terug te keren naar de winst en te laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn in de Jupiler Pro League. Kan Eupen minstens een puntje pakken thuis tegen Standard? Zet in op ‘Eupen of X’ en win 1.57 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Standard kon nog steeds niet winnen onder Hoefkens

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.35.

Standard Luik heeft tot nu toe een moeizaam seizoen achter de rug en wacht nog steeds op zijn eerste overwinning. De laatste wedstrijd tegen RWDM eindigde in een 1-1 gelijkspel, ondanks enkele kansen voor Standard om te winnen. Makhtar Gueye scoorde voor RWDM, terwijl Wilfried Kanga het enige doelpunt voor Standard maakte.

Standard heeft te maken met een gebrek aan kwaliteit en zal proberen zijn vorm te verbeteren en punten te pakken in deze ontmoeting met Eupen. De druk staat hoog op Standard om eindelijk een overwinning te behalen en te laten zien dat ze in staat zijn om mee te strijden in de competitie.

Krijgen we doelpunten aan beide kanten te zien? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Eupen en Standard belooft een interessante strijd te worden tussen twee teams die op zoek zijn naar herstel. Beide ploegen hebben genoeg getalenteerde spelers en zullen hun best doen om de overhand te krijgen in dit duel.

De vraag is welk team erin zal slagen om de overwinning te behalen en zich te positioneren in de competitie. Voetbalfans kunnen zich voorbereiden op een spannende confrontatie tussen Eupen en Standard tijdens deze zevende speeldag in de Jupiler Pro League. De druk staat hoog voor beide teams om te presteren en punten te pakken, wat deze wedstrijd des te boeiender maakt.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X