Qinwen Zheng - Aryna Sabalenka, sportweddenschappen
Qinwen Zheng - Aryna Sabalenka, sportweddenschappen

Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka: Sabalenka is nu de favoriet om de US Open te winnen

Odds op: 05/09/2023

Aryna Sabalenka, de kampioene van de Australian Open 2023, zal Qinwen Zheng ontmoeten in de kwartfinale van de US Open 2023.

Sabalenka maakt indruk

De notering voor een overwinning van Aryna Sabalenka is 1.28.

Sabalenka heeft indruk gemaakt tijdens het toernooi en heeft geen enkele set verloren op weg naar de kwartfinales. Ze versloeg Maryna Zanevska, Jodie Burrage en Clara Burel telkens in twee sets om de vierde ronde te bereiken, waar Daria Kasatkina op haar wachtte. De Wit-Russische won snel de eerste set, waarbij ze slechts één game verloor. De tweede set was meer een strijd, maar Sabalenka trok uiteindelijk aan het langste eind en won met 6-1, 6-3. Met deze overwinning heeft ze dit jaar de kwartfinales bereikt van alle Grand Slam-toernooien.

Met haar agressieve speelstijl en meedogenloosheid zal Sabalenka een geduchte tegenstander zijn voor Zheng. Ze heeft indrukwekkende vorm laten zien door al haar wedstrijden in twee sets te winnen en hoogstens vijf games per wedstrijd te verliezen.

Qinwen Zheng daagt de favorieten uit

De notering voor een overwinning van Qinwen Zheng is 3.70.

Qinwen Zheng heeft ook goed gepresteerd op de US Open. Ze versloeg Nadia Podoroska, Kaia Kanepi en Lucia Bronzetti om de vierde ronde te bereiken, waar ze het opnam tegen de finaliste van vorig jaar in New York, Ons Jabeur, voor een plek in de kwartfinale. Na een sterke start nam Zheng snel de leiding met 4-1. Jabeur probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar de jonge Chinese hield stand en won de set.

Zheng ging door met het winnen van de tweede set en zou zeker willen voortbouwen op die prestatie in haar volgende ontmoeting met Sabalenka.

Wedden op tennis doe je bij bwin

Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka head-to head

Dit zal hun eerste ontmoeting zijn, dus de onderlinge stand is momenteel 0-0.

Wat kunnen we verwachten?

De kwartfinales tussen Sabalenka en Zheng beloven spannend te worden. Sabalenka, met haar agressieve speelstijl en meedogenloze tempo, zal moeilijk te verslaan zijn, terwijl Zheng zal proberen de prestaties te herhalen die haar naar de vierde ronde hebben gebracht.

Tennisfans kunnen een hoogwaardige wedstrijd verwachten met twee vastberaden spelers. Het belooft een opwindend duel te worden tussen de gevestigde kracht Sabalenka en de potentiële outsider Zheng.

De voorspelling voor deze wedstrijd is dat Sabalenka in twee sets zal winnen met een notering van 6.00. Echter, tennis is een onvoorspelbare sport en Qinwen Zheng is zeker in staat om een andere favoriet omver te werpen en de halve finales van de US Open 2023 te bereiken. Het zal interessant zijn om te zien hoe beide spelers het in deze wedstrijd zullen doen.

Toon andere wedopties

X