Alcaraz - Zverev, sportweddenschappen
Alcaraz - Zverev, sportweddenschappen

Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz: de kwartfinale om te volgen op de US Open 2023

Odds op: 05/09/2023

Alexander Zverev, 12e op de ATP-ranglijst, bereidt zich voor om de nummer één van de wereld, Carlos Alcaraz, te confronteren in de kwartfinale van de US Open. Alexander Zverev zegevierde in een intense wedstrijd onder zeer vochtige omstandigheden tegen Jannik Sinner, waarbij hij de overwinning behaalde in vijf sets, met een beslissende set van 6-3.

Zverev gelooft in een goede afloop

De notering voor een overwinning van Alexander Zverev staat aan 4.25.

Zverev verklaarde tijdens zijn interview op de baan na zijn overwinning tegen Sinner: “Ik denk dat ik kan zeggen dat ik terug ben, toch? Dat is waar ik voor leef, dat is wat ik absoluut graag doe.” Hij keert inderdaad terug van een ernstige enkelblessure die zijn seizoen in 2022 onderbrak. Het is ongetwijfeld een beslissende overwinning voor de Duitse speler, die kalm bleef ondanks de fysieke moeilijkheden van zijn tegenstander Sinner.

Zverev, die onverzettelijk was tijdens de wedstrijd, hoopt zijn succes te herhalen in zijn volgende ontmoeting met Carlos Alcaraz, de regerend kampioen.

Carlos Alcaraz is in topvorm

De notering voor een overwinning van Carlos Alcaraz staat aan 1.22.

Carlos Alcaraz heeft een gunstige notering, hoewel hij zich bewust is van de dreiging die uitgaat van een speler met de ervaring en het talent van Zverev. Alcaraz versloeg onlangs Matteo Arnaldi met 6-3 6-3 6-4 om de kwartfinales van de US Open te bereiken.

Alcaraz, die vanaf het begin solide was, nam de leiding met een break om 4-2 te leiden in de eerste set, en herhaalde deze break aan het begin van de tweede set om 2-0 voor te staan.

Alcaraz heeft zijn vastberadenheid en behendigheid laten zien tijdens dit toernooi en heeft zijn tegenstanders in moeilijkheden gebracht met zijn aanvallende speelstijl.

Wedden op tennis doe je bij bwin

Alcaraz en Zverev head-to-head

Historisch gezien hebben Alcaraz en Zverev vijf keer tegen elkaar gespeeld. Zverev heeft drie van deze ontmoetingen gewonnen, terwijl Alcaraz de andere twee heeft gewonnen. Hun laatste confrontatie vond plaats in 2023 tijdens het ATP Masters 1000 Madrid, waar Alcaraz in twee sets won (6-1, 6-2), wat de jonge Spanjaard enige zelfvertrouwen zal geven.

Toch zal Zverev niet gemakkelijk toegeven. Hij versloeg Sinner ondanks de moeilijke omstandigheden en is klaar voor de strijd in de kwartfinale.

Wat kunnen we verwachten?

De kwartfinale van de US Open tussen Zverev en Alcaraz belooft spannend te worden. Een heftige wedstrijd wordt voorspeld. Aan de ene kant kan de terugkeer van Zverev na zijn blessure de balans in zijn voordeel doen doorslaan. Aan de andere kant geeft de solide prestatie van Alcaraz in zijn vorige ronde hem zelfvertrouwen. Het duel tussen deze twee tennissterren belooft intens en boeiend te worden.

De halve finale van de US Open zal vervolgens de winnaar van deze wedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen Daniil Medvedev en Andrey Rublev brengen. Tennisfans kijken reikhalzend uit naar deze hoogwaardige confrontatie.

Toon andere wedopties

X