Ons Jabeur - Marketa Vondrousova, sportweddenschappen
Ons Jabeur - Marketa Vondrousova, sportweddenschappen

Marketa Vondrousova – Ons Jabeur: een verrassende Wimbledon-finale

Odds op: 14/07/2023

De finale van Wimbledon 2023 wordt een intense strijd tussen Ons Jabeur en Markéta Vondroušová. Jabeur, de zesde geplaatste speler, heeft haar tweede opeenvolgende Wimbledon-finale bereikt, na een moeilijke route waarin ze de kampioene van de Australian Open, Aryna Sabalenka, versloeg in de halve finale. Aan de andere kant heeft Vondroušová, die op de 42e plaats staat, voor een verrassing gezorgd door Elina Svitolina uit te schakelen in de halve finale, waardoor ze haar tweede finale van een Grand Slam-toernooi bereikt.

Wedden op Marketa Vondrousova – Ons Jabeur. De noteringen zijn in het voordeel van Jabeur.

Jabeur schakelde de nummer 2 van de wereld uit

De odd voor een overwinning van Ons Jabeur staat op 1.48.

De inzet kon niet hoger zijn voor Jabeur, nadat ze een beslissende overwinning behaalde tegen Sabalenka, de nummer twee van de wereld, om een plek in de finale te verzekeren. Door in een spannende wedstrijd terug te vechten, slaagde Jabeur erin om een achterstand gelijk te trekken en uiteindelijk in drie sets de overwinning binnen te slepen.

Ons Jabeur, die op de 6e plaats staat in de wereldranglijst, heeft een ongelooflijke prestatie geleverd tijdens dit toernooi. Met een winst-verliesrecord van 22-9 dit seizoen en een indrukwekkende dominantie van 17-5 op het gras van de Grand Slam, heeft Jabeur bewezen dat haar spel uitstekend geschikt is voor het gras van Wimbledon. Haar vermogen om aan de achterlijn te blijven en voor elk punt te vechten, gecombineerd met haar krachtige service, heeft veel tegenstanders in verwarring gebracht. Hoewel ze flink op de proef werd gesteld door Sabalenka in de halve finale, toonde ze grote vastberadenheid om de overwinning te behalen.

Wedden op tennis doe je bij bwin

Vondroušová is de verrassing van dit toernooi

De odd voor een overwinning van Marketa Vondrousova staat op 2.75.

Een uitstekende prestatie van Markéta Vondroušová op Wimbledon heeft haar naar de finale geleid nadat ze erin slaagde Svitolina te verslaan. Als 42e gerangschikt heeft Vondroušová velen verrast door haar een weg naar de finale te banen. Haar linkshandige speelstijl, vol gevarieerde slagen, heeft haar tegenstanders in de war gebracht. Haar overwinning op Svitolina laat zien dat ze niet onderschat mag worden. Ondanks haar lagere ranking heeft Vondroušová bewezen dat ze op het hoogste niveau kan spelen en zal ze zeker een geduchte tegenstander zijn voor Jabeur in de finale.

Bovendien is ze de eerste niet-geplaatste speelster die de finale van Wimbledon heeft bereikt in de recente geschiedenis van dit Grand Slam-toernooi.

Wat te verwachten?

Hoewel Vondroušová gedurende het hele toernooi heeft uitgeblonken, is Jabeur, met haar sterke trackrecord van overwinningen, toch duidelijk favoriet om de finale te winnen.

Echter, gezien de ongelooflijke sfeer die deze twee spelers tot nu toe hebben laten zien, belooft deze finale een gepassioneerd gevecht te worden, met intense rally’s, emotionele momenten en hoogstaand tennis.

Toon andere wedopties

X