Jannik Sinner - Novak Djokovic, sportweddenschappen
Jannik Sinner - Novak Djokovic, sportweddenschappen

Jannik Sinner – Novak Djokovic: Djokovic is torenhoog favoriet

Odds op: 12/07/2023

In de eerste halve finale bij de mannen op Wimbledon staan Novak Djokovic en Jannik Sinner tegenover elkaar. Djokovic, als tweede geplaatst, heeft dit seizoen al indruk gemaakt door zowel de Australian Open als de French Open te winnen. Hij is goed begonnen aan Wimbledon met overwinningen op Pedro Cachin, Jordan Thompson, Stan Wawrinka, Hubert Hurkacz en Andrey Rublev, waarmee hij zijn plaats in de halve finales heeft veiliggesteld.

Wedden op Jannik Sinner – Novak Djokovic. De noteringen zijn in het voordeel van Djokovic.

Jannik Sinner wil voor de verrassing zorgen

De odd voor een overwinning van Jannik Sinner staat op 4.75.

Jannik Sinner, de opkomende ster uit Italië, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op Wimbledon. Hoewel hij nog geen Grand Slam-titels op zijn naam heeft staan, heeft de jonge Italiaan al laten zien dat hij de potentie heeft om de top te bereiken. Sinner begon zijn Wimbledon-reis met overtuigende overwinningen op Juan Manuel Cerundolo en Diego Schwartzman, waarbij hij zijn tegenstanders geen enkele set toestond.

In de derde ronde had hij een taaie tegenstander in Quentin Halys, maar Sinner wist terug te vechten na het verliezen van de eerste set en trok uiteindelijk aan het langste eind. In de volgende ronde stond hij tegenover Daniel Elahi Galan, waarbij hij wederom in straight sets zegevierde. In de kwartfinale stond Sinner tegenover Roman Safiullin en na een spannende strijd wist de Italiaan de overwinning binnen te halen. Sinner’s jeugdige energie, krachtige slagen en vermogen om onder druk te presteren, maken hem een geduchte tegenstander voor Djokovic.

Djokovic wil het toernooi winnen

De odd voor een overwinning van Novak Djokovic staat op 1.19.

Novak Djokovic, de nummer twee van de wereld, betreedt de halve finales van Wimbledon in uitstekende vorm. Met al twee Grand Slam-titels op zak dit seizoen – de Australian Open en de French Open – is de Serviër vastberaden om zijn succes voort te zetten. Op Wimbledon heeft Djokovic laten zien waarom hij tot de absolute top behoort. Hij begon het toernooi met overtuigende overwinningen op Pedro Cachin en Jordan Thompson. Vervolgens versloeg hij Stan Wawrinka in de derde ronde met indrukwekkend tennis.

In de vierde ronde stond Djokovic tegenover Hubert Hurkacz en ondanks een sterke tegenstand wist de Serviër de overwinning naar zich toe te trekken. In de kwartfinale had hij een zware taak voor de boeg tegen Andrey Rublev, waarbij hij zelfs een set achterkwam. Maar Djokovic toonde zijn veerkracht en vocht zich terug, waarbij hij de volgende drie sets domineerde en de overwinning veiligstelde. Djokovic’s vermogen om de beste spelers ter wereld te verslaan, zijn uitstekende returnspel en zijn mentale kracht maken hem tot een geduchte tegenstander.

Wat te verwachten?

Het wordt een interessante ontmoeting tussen Djokovic en Sinner, vooral gezien hun eerdere confrontaties. Djokovic heeft een 2-0 voorsprong in de onderlinge ontmoetingen, maar Sinner heeft bewezen een formidabele tegenstander te zijn. In hun laatste ontmoeting op Wimbledon vorig jaar kwam Djokovic terug van een achterstand van twee sets om uiteindelijk te zegevieren.

Djokovic heeft dit jaar al laten zien dat hij in topvorm is en hongerig is naar meer succes. Sinner daarentegen is vastberaden om zijn doorbraak op een Grand Slam-toernooi te realiseren. Beide spelers hebben een sterke mentale weerbaarheid en een veelzijdig spel. Tennisfans kunnen een intense en competitieve strijd verwachten, waarin beide spelers er alles aan zullen doen om een plek in de finale te veroveren.

Toon andere wedopties

X