League of Legends: Best bets from the LCS and LEC
League of Legends: Best bets from the LCS and LEC

League of Legends: voorspellingen en weddenschappen

In dit artikel bespreken we voorspellingen en weddenschappen voor League of Legends voor de volgende wedstrijden in de Championship Series en het EK dat dit weekend plaatsvindt.

Op bwin kun je niet alleen op League of Legends inzetten maar ok op tal van verschillende E-Sports.

League of Legends – LCS Spring

Het team Solomid (8-6) verslaat de Golden Guardians (6-8) @ 1.28

De Golden Guardians verloren eerder van TSM en we gaan ervan uit dat we hetzelfde resultaat kunnen verwachten voor deze confrontatie.

Met hun enige grote overwinning tegen het zwakkere Team Liquid in de derde week, is het eerlijk om te zeggen dat dit team niet echt is gegroeid en dat het moeilijk gaat worden voor hen.

TSM is daarentegen een topteam dat in de top drie wil eindigen. We zijn er zeker van dat deze wedstrijd voor hen een prioriteit zal zijn, aangezien het hen de kans biedt om een ruime overwinning te boeken.

Cloud 9 (13-1) verslaat 100 Thieves (7-7) @ 1.20

Na afgelopen weekend hun eerste nederlaag te hebben geleden tegen het zeer solide TSM-team, hoopt C9 zijn sterke reeks alsnog voort te zetten om bovenaan in de rangschikking te kunnen blijven staan.

Na hun nederlaag herstelden ze zich goed tegen GGS en ze hopen op hetzelfde elan verder te gaan. 100T is nog steeds ongeslagen deze week en hoopt met enkele goede resultaten naar de play-offs te gaan.

Team Liquid (6-8) verslaat de Evil Geniuses (7-7) @ 1.57

Na een slechte prestatie afgelopen weekend hoopt Liquid eindelijk nog eens te winnen. Met zo’n duur team wordt alles behalve een kwalificatie voor de play-offs als een mislukking beschouwd.

Na nog een week oefenen met Broxah hopen ze in vorm te zijn.

De Evil Geniuses presteerden afgelopen weekend goed. Ze schakelden Flyquest uit en wonnen vervolgens overtuigend van het CLG-team. Ze hopen daarom dit positieve momentum te behouden.

League of Legends European Championship

Schalke 04 (3-11) verslaat Vitality (1-13) @ 1.36

We zetten in op een overwinning van Schalke 04 in deze wedstrijd. De terugkeer van Selfie afgelopen weekend was teleurstellend en volgens ons zal er daar in één week tijd niet veel verandering in komen.

Schalke 04 heeft daarentegen een solide basis gelegd voor deze zomer en we verwachten dat ze opnieuw de overwinning pakken.

Misfits Gaming (9-5) verslaat de MAD Lions (8-6) @ 1.80

Aangezien de twee teams op vrijdag gemakkelijke wedstrijden hadden (respectievelijk tegen SK en S04), wordt het een belangrijke wedstrijd voor een plek in de play-offs.

Alles hangt af van de Misfits en hun vermogen om het spel te versnellen wanneer nodig. De gemiddelde speeltijd van de Misfits is momenteel drie minuten korter dan die van de MAD Lions en dat kan een verschil maken.

De laatste keer dat de twee het tegen elkaar opnamen waren het de Misfits die het haalden.

Fnatic (10-4) verslaat Rogue (9-5) @ 1.36

Team Rogue heeft een moeilijk weekend voor de boeg, want na wedstrijden tegen de G2 op de eerste dag, nemen ze het op de tweede dag op tegen FNC.

FNC zal waarschijnlijk veel vertrouwen hebben nadat de ploeg RGE heeft verslagen tijdens het eerste duel tussen beide teams. Het opnemen tegen de twee beste teams is waarschijnlijk niet evident voor RGE aangezien FNC toch een grotere kans heeft in de statistieken.

Toon andere wedopties

X