MotoGP van Tsjechië: wint Quartararo ook de derde race van het seizoen?

Odds op: 03/08/2020

Circuit: Brno Circuit

Datum en uur: 09/08/2020 – 14:00

TV: EUROSPORT1

De derde race van het Moto GP-wereldkampioenschap wordt gereden op het Brno Circuit.

De noteringen voor de Moto GP van Tsjechië zijn lichtjes in het voordeel van Quartararo.

Quartararo en Márquez zijn favoriet

Fabio Quartararo won vorig weekend ook de race op het circuit Gran Premio Red Bull de Andalucía, zijn tweede Grote Prijs op rij, en blijft zo op de eerste plaats staan in het klassement. De Fransman heeft 50 punten, 10 meer dan eerste achtervolger Vinales. De 21-jarige motorrijder won nog nooit in Tsjechië en werd vorig seizoen pas vijfde.

Wint Quartararo drie races op rij? De notering voor een overwinning van Quartararo staat op 2.20.

Op papier is Marquéz samen met Quartararo favoriet op het Brno Circuit, maar voorlopig is het niet het seizoen van de Spanjaard. Op het circuit Gran Premio Red Bull de Andalucía bleef Marquéz aan de kant staan omdat zijn gebroken arm nog niet voldoende was hersteld. De regerende kampioen won in Tsjechië al 4 keer, ook vorig seizoen pakte hij de gouden medaille.

Kan Marquéz een vijfde keer winnen? De notering voor een overwinning van Márquez staat op 2.30.

Vinales is de outsider

Vinales staat op een voorlopige tweede plaats in de rangschikking. Hij werd tweemaal tweede in Spanje en wil daarom ook in Tsjechië op het podium staan. Vorig seizoen werd de Spanjaard derde. Ook Vinales won nog nooit op dit circuit.

Kan Vinales de verrassing worden? De notering voor een overwinning van Vinales staat op 6.50.