Osaka-Kvitova
Osaka-Kvitova

Osaka – Kvitova: de vrouwenfinale van deze editie

Odds op: 24/01/19

Stadion: Rod Laver Arena

Datum en uur: 26/01/19 09:30 (Belgische tijd)

TV: Eurosport

De grote vrouwenfinale van deze editie. De noteringen van de match Osaka-Kvitova zijn lichtjes ten voordele van de Tsjechische speelster.

Wed op Osaka, de underdog

De odd voor een overwinning van Osaka staat op 2.05.

De Japanse is de revelatie van vorig seizoen. In augustus versloeg ze Serena Williams in de finale van de US Open. Ze won zo ineens haar eerste Grand Slam.

Zoals haar tegenstander van de dag verloor ze in 2019 één wedstrijd. Voor de Japanse was dat tegen Tsurenko op 5 januari in Brisbane. Ze verloor toen met 2-0.

In de halve finales nam Osaka het op tegen de landgenote van Kvitova, Karolina Pliskova. De jonge speelster won in drie sets met 6-2, 4-6 en 6-4.

Osaka en Kvitova speelden nog nooit tegen elkaar. Het is erg moeilijk te bepalen wie deze match zou kunnen winnen. Wint de Japanse een tweede Grand Slam-toernooi op rij? Wed op een overwinning van Osaka in drie sets. Deze odd staat op 4.75.

Kies voor Kvitova, de favoriete

De odd voor een overwinning van Osaka staat op 1.75.

Kvitova speelde in haar carrière twee finales op Grand Slam-niveau (in 2011 en 2014 op Wimbledon). Ze won ze allebei.

Op de Australian Open was haar beste resultaat een halve finale (in 2012 tegen Sharapova). Vorig jaar werd ze al in de eerste ronde uitgeschakeld door Petkovic.

Kvitova heeft een redelijk gemakkelijke halve finale achter de rug. Ze versloeg de Amerikaanse Collins met 7-6 en 6-0.

Opvallend: de Tsjechische verloor in deze editie geen enkele set! Kies voor de weddenschap ‘Kvitova wint met 2-0 (sets)’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.60.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Pliskova 1-2 Osaka

Kvitova 2-0 Collins

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X