NFL Draft predictions: Who will follow Burrow off the board?
NFL Draft predictions: Who will follow Burrow off the board?

NFL Draft voorspellingen: wie volgt in de voetsporen van Burrow?

Odds op: 19/03/2020

Nu de periode voor Free Agents is aangebroken, willen we bij bwin enkele voorspellingen maken omtrent de NFL draft, voorafgaand aan het event in Las Vegas dit jaar.

Net als de vorige jaren kunnen we opnieuw inzetten op wie zal worden opgepikt in de verschillende draft picks. Wij verwachten alvast vuurwerk te zien eens 23 april aanbreekt. Laat ons daarom een kijkje nemen naar enkele voorspellingen.

EERSTE OVERALL PICK

Heisman Trophy-winnaar Joe Burrow heeft een kans van 1.02 om als allereerste te worden opgepikt in de 2020 NFL Draft. Burrow leidde LSU naar glorie in het nationaal kampioenschap en wordt vergeleken met Andrew Luck vanwege een hoog IQ, geweldig inzicht en nauwkeurigheid. Er werd gespeculeerd dat Burrow de Bengals zou gaan afwimpelen maar dit lijkt nu toch ongegrond te zijn.

TWEEDE OVERALL PICK

Ook de tweede overall pick lijkt interessant te gaan worden! De analisten zijn van mening dat Chase Young Ohio zou kunnen gaan verlaten en zou worden opgepikt in de tweede overall pick. Deze odd staat op 1.35. Er zijn ook geruchten dat quarterback Tua Tagovailoa Alabama zou kunnen gaan verlaten. De kans dat Tua Tagovailoa in de tweede overall pick wordt opgepikt staat op 2.80. De kans dat Joe Burrow pas in de tweede overall pick zijn club zou verlaten staat dan weer op 26.00.

EERSTE GEDRAFTE RUNNING BACK

Het kan even duren voor we de eerste running back gedraft gaan zien en twee spelers hebben de grootste kans om als eerste te worden gekozen. De kans dat D’Andre Swift de eerste speler wordt staat op 1.85 en de kans dat Jonathan Taylor de eerste gedrafte running back wordt staat dan weer op 1.95. Deze twee spelers zijn veruit favoriet aangezien de odd van de derde speler met de grootste kans pas op 8.00 staat.

EERSTE GEDRAFTE WIDE RECEIVER

De kans dat Jerry Jeudy de eerste gedrafte wide receiver wordt staat op 1.85 en hij is zo de grootste favoriet om als eerste te worden gekozen. CeeDee Lamb heeft de tweede grootste kans om te worden opgepikt, deze odd staat op 2.20. Dit zijn de twee grote favorieten want de odd voor de derde grootste favoriet staat slechts op 8.00 (Ruggs).

EERSTE GEDRAFTE OFFENSIVE LINESMAN

Wanneer we de odds voor de eerste gedrafte offensive linesman bekijken zien we drie grote favorieten om als eerste te worden opgepikt. De odd dat Tristan Wirfs als eerste wordt opgepikt staat op 2.40, de odd dat Mekhi Becton de eerste is staat op 2.75 en de odd dat het Jedrick Wills wordt staat op 3.20. Dit drietal is veruit favoriet om de eerste gedrafte offensive linesman te gaan worden.

Toon andere wedopties

X