Tsitsipas - Nadal
Tsitsipas - Nadal

Tsitsipas – Nadal: zal de Griek opnieuw verrassen ?

Odds op: 22/01/19

Stadion: Rod Laver Arena

Datum en uur: 24/01/19 09:30 (Belgische tijd)

TV: Eurosport

Eerste halve finale van deze editie bij de mannen. De noteringen van de match Tsitsipas-Nadal zijn duidelijk ten voordele van Spaanse speler.

Voorspel een winst van de jonge Griek

De odd voor een overwinning van Tsitsipas staat op 5.20.

Tsitsipas zorgde voor de grote verrassing van dit toernooi: hij versloeg Roger Federer (de dubbele titelverdediger) in vier sets. Vervolgens schakelde hij ook Bautista-Agut uit. De Spanjaard had tot nu toe geen enkele match verloren sinds het begin van het jaar.

Zorgt hij voor een nieuwe verrassing door een andere Spanjaard (maar zeker niet de minste), Rafael Nadal, te verslaan ? Wed op ‘Tsitsipas wint ten minste één set’. Deze odd staat op 1.85.

Zet geld in op Nadal

De odd voor een overwinning van Nadal staat op 1.15.

Nadal moest vorig jaar in de kwartfinale van de Australian Open opgeven tegen Cilic toen het 2-2 was in de sets. Hij kampte gedurende het jaar met meerdere blessures. Ook op de US Open moest hij in de halve finale opgeven.

Dit jaar lijkt alles goed te lopen voor de Spanjaard. Hij verloor tot nu toe zelfs geen enkele set! In zijn laatste match (tegen Tiafoe) had hij minder dan twee uur nodig om zich te kwalificeren.

Wed op Nadal wint met 3-0 (sets) en vermenigvuldig jouw inzet met 1.85.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Bautista-Agut 1-3 Tsitsipas

Tiafoe 0-3 Nadal

Laatste ontmoetingen:

Nadal 2-0 Tsitsipas (2018)

Nadal 2-0 Tsitsipas (2018)

Toon andere wedopties

X