Juventus - Brescia (Serie A)
Wolverhampton - Leicester City (Premier League)

ATP Finals in Turijn: Djokovic wil het toernooi winnen

Odds: 17/11/2021

Court: The O2, Londen

Datum: 21/11/2021 – 15:00

De beste acht ATP Race-spelers strijden op het einde van het jaar in de ATP Finals. De gekwalificeerde spelers van dit jaar zijn Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Matteo Berrettini, Andrey Rublev, Casper Ruud en Hubert Hurkacz.

De grootste kanshebber voor eindwinst is Djokovic, met vijf ATP Finals-titels, terwijl Medvedev, Zverev en Tsitsipas er elk ééntje hebben. Daarnaast zullen Hurkacz en Ruud dit jaar hun ATP Finals-debuut maken.

De beste twee spelers van elke groep gaan door naar de halve finales. De winnaar van de groene groep staat tegenover de tweede van de rode groep en de winnaar van de rode groep staat tegenover de tweede van de groene groep.

De halve finales vinden plaats op zaterdag 20 november en de finale vindt plaats op zondag 21 november.

Wed op een overwinning van de favoriet

Novak Djokovic is zonder twijfel de tennisser van het jaar door zijn overwinning op Roland Garros op Nadal in de finale, en op Wimbledon, zijn favoriete speeltuin.

Geplaatst in een poule bestaande uit Rublev, Tsitsipas en Ruud, won de Serviër meer dan 65% van zijn wedstrijden in de groepsfase en Djokovic heeft een score van 2.00 om de ATP Finals te winnen.

Medvedev heeft de grootste kans om de Serviër van de eindwinst te houden. Hij zit in de rode groep samen met Zverev, Sinner, Berrettini en Hurkacz. De Rus staat momenteel aan de leiding en is bijna zeker van een plaatsje in de halve finales.

Zverev en Rublev willen zich kwalificeren voor de halve

Naast Djokovic en Medvedev worden ook Zverev en Rublev in de halve finales verwacht. Beide spelers staan om dit moment op de tweede plaats in hun respectievelijke groep. De kans dat Zverev het toernooi wint staat op 6.50 en voor Rublev is dit 15.00.

Voormalige winnaars

2020 Medvedev

2019 Tsitsipas

2018 Zverev

2017 Dimitrov

2016 Murray

2015 Djokovic

2014 Djokovic

2013 Djokovic

2012 Djokovic

2011 Federer

2010 Federer

Toon andere wedopties

X