Arsenal-Chelsea (Premier League)
Bournemouth - West Ham (Premier League)

Athletic Bilbao – Real Madrid: kan Real wel winnen van Athletic Bilbao?

[jsEntainMatchDetails match_id=”259173″]

Odds op: 12/20/2021

TV: Eleven Sports

De 19e speeldag in La Liga. Athletic Bilbao neemt het op tegen Real Madrid.

Wed op Athletic Bilbao – Real Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Athletic Bilbao staat op de 9e plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.30.

Athletic Bilbao won op de vorige speeldag met 3-2 van Real Betis. Voor Los Leones was het de eerste overwinning in 8 competitiewedstrijden in La Liga. De club uit Bilbao won nog maar 5 keer maar speelde wel al 9 keer gelijk. Door deze knappe thuisoverwinning springt het team van de 11e naar de 9e plaats in het klassement.

In de afgelopen 6 wedstrijden heeft Athletic Bilbao in totaal slechts 5 doelpunten gemaakt, wat resulteerde in een gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd gelijk aan 0,83. Thuis tegen Real Madrid hopen de fans dat de voorlinie het beter kan doen.

Athletic Bilbao speelde al 4 keer 0-0 dit seizoen. Zet in op ‘0-0’ en win 9.00 keer je inzet terug.

Real Madrid speelde gelijk tegen Cádiz

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

Real Madrid raakte op zondag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen laagvlieger Cádiz CF. Eden Hazard mocht voor het eerst in meer dan 2 jaar 90 minuten spelen bij Real Madrid. De kapitein van de Rode Duivels speelde een goede wedstrijd maar slaagde er niet in tot scoren te komen.

In 5 van de afgelopen zes wedstrijden waarbij Real Madrid betrokken was, werden er relatief weinig doelpunten gescoord tussen hen en de tegenstanders. Het totaal gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd in de laatste 6 wedstrijden komt uit op een magere 1,67, terwijl het gemiddeld aantal doelpunten van Los Blancos op 1,5 staat.

Mede door een uitstekende Thibaut Courtois kan Real vaak de nul houden. Zet daarom in op ‘Real Madrid wint en Athletic Bilbao scoort niet’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”259173″]
[jsEntainMatchHead2Head match_id=”259173″]

Toon andere wedopties

X