Kortrijk – Antwerp: KVK won drie keer op rij

De 21e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Kortrijk neemt het thuis op tegen FC Antwerp.

Wed op Kortrijk – Royal Antwerp. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Antwerp.

Kortrijk pakte 9 op 9

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.70.

KV Kortrijk won met 0-2 op het veld van promovendus Seraing. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Door deze uitoverwinning pakken de Kortrijkzanen 9 op 9 in de competitie en klimt het team van plaats 9 naar plaats 8. Invaller Dylan Mbayo maakte in de tweede helft het verschil voor de uitploeg en lag aan de basis voor beide doelpunten.

Op donderdag speelt KVK ook de kwartfinales van de Croky Cup tegen Anderlecht.

Kortrijk verloor maar één van zijn laatste tien wedstrijden in de competitie en is een moeilijk team om te kloppen. De enige wedstrijd die werd verloren was op het veld van Club Brugge (2-0).

Zet in op ‘Kortrijk of X’ en win 1.53.

Antwerp kon een puntje pakken op het veld van Genk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.45.

Royal Antwerp raakte op zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Racing Genk. Racing Genk leek op weg naar een overwinning maar Viktor Fischer maakte er in minuut 82 alsnog 1-1 van. Bij Antwerp was Manuel Benson de gevaarlijkste man op het veld en de 24-jarige Belg lijkt zo naar zijn beste vorm toe te groeien. Union SG is het enige team in de top-4 die 3 punten kon pakken en is zo de grote winnaar van de vorige speeldag.

Antwerp wil Union en Club Brugge niet al te ver laten uitlopen en wil daarom de 3 punten pakken in het Goudensporenstadion in Kortrijk. Thuis tegen Kortrijk werd er met 0-1 verloren op de tweede speeldag. Antwerp begon toen met een 0 op 6 aan het nieuwe seizoen.

Kan Antwerp wel winnen in Kortrijk? Zet in op ‘Antwerp wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.33.