EuroLeague Basketbal: Barcelona is favoriet voor eindwinst
EuroLeague Basketbal: Barcelona is favoriet voor eindwinst

EuroLeague Basketbal: Barcelona is favoriet voor eindwinst

De halve finales van de EuroLeague basketbal. FC Barcelona neemt het op tegen Olimpia Milano en CSKA Moskou tegen Anadolu Efes.

EuroLeague basketbal is de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Het EuroLeague-seizoen loopt eind mei ten einde en de laatste 4 teams nemen het tegen elkaar op in de Final Four.

FC Barcelona vs. Olimpia Milano

Dit seizoen word de ploeg uit Catalonië geleid door Šarūnas Jasikevičius, die het geweldig doet. Nadat hij Šarūnas Zalgiris onverwacht naar de Final Four bracht doet hij dit nu opnieuw met Barça. Barcelona zal natuurlijk niet tevreden zijn met een plaatsje bij de laatste vier, maar zal nu proberen dit jaar de derde Europese kampioenstitel te behalen. Barcelona is favoriet voor eindwinst in de EuroLeague basketbal.

Zet in op ‘Barcelona wint de EuroLeague basketbal’ en win 2.40 keer je inzet terug.

Barcelona neemt het in de halve finales op tegen Olimpia Milano uit Italië. Nadat de laatste jaren veel geld werd geïnvesteerd in het team slaagt Olimpia er eindelijk in om de halve finales te halen door de Duitsers uit Bayern München uit te schakelen. De laatste keer dat de club in de halve finales stond is ondertussen al 29 jaar geleden.

Zet in op ‘Olimpia Milano wint de EuroLeague basketbal’ en win 7.00 keer je inzet terug.

CSKA Moskou vs. Anadolu Efes

CSKA Moskou is geen verrassing in de halve finales van de EuroLeague, Moskou is al jaren een constante deelnemer aan de finale. Slechts 2 keer slaagde Moskou er niet in om in de Final Four te staan de sinds de eeuwwisseling. In 2019, de laatste keer dat de Final Four werd georganiseerd wonnen de Russen de finale.

Zet in op ‘CSKA Moskou wint de EuroLeague basketbal’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Anadolu Efes deed het uitstekend vorig seizoen maar door de Coronapandemie werd hun geweldige seizoen abrupt gestopt. De Turken willen de finale halen dit jaar maar moeten wel eerst voorbij achtvoudig kampioen CSKA raken om hier in te slagen. Anadolu Efes is na Barcelona de grootste favoriet voor eindwinst.

Zet in op ‘Anadolu Efes wint de EuroLeague basketbal’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Overzicht winnaars:

2020: /

2019: CSKA Moskou

2018: Real Madrid

2017: Fenerbahçe

2016: CSKA Moskou

2015: Real Madrid

2014: Maccabi Electra Tel Aviv

2013: Olympiakos

Toon andere wedopties

X