AC Milan - Inter Milaan (Serie A)
AC Milan - Inter Milaan (Serie A)

Golden State Warriors – Toronto Raptors: pakken de Raptors hun eerste titel ooit?

Odds op: 09-06-2019

Stadion: Scotiabank Arena

Datum en uur: 11/05/2019 – 03:00

De vijfde wedstrijd van de NBA-finale. De Toronto Raptors, die voor de eerste keer in de finale staan, nemen het op tegen de tweevoudige titelverdediger, de Golden State Warriors.

Wed op Golden State Warriors – Toronto Raptors. De noteringen zijn in het voordeel van de Toronto Raptors.

Wed op Golden State Warriors

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.25.

De meeste experts voorspelden dat de Golden State Warriors dit seizoen een derde titel zouden gaan pakken, zelfs als Kevin Durant geblesseerd moest toekijken. De Warriors verloren echter drie van de vier wedstrijden en moeten de volgende wedstrijd winnen als ze in de race willen blijven.

De Warriors-fans hopen dat Kevin Durant, die een maand buiten spel was, terugkomt om het seizoen op maandag alsnog te redden, maar volgens recente rapporten ziet het ernaar uit dat hij de wedstrijd niet haalt. Als de Warriors kunnen winnen, dan moet er minstens nog één wedstrijd worden gespeeld.

Zet in op de Toronto Raptors

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.65.

De Raptors wonnen drie van de vier wedstrijden en kunnen zo in de vijfde confrontatie de titel al pakken. In de twee eerste wedstrijden van de NBA Finals, die in Toronto werden gespeeld, won beide teams één keer. De Raptors pakten echter de volle buit in de derde en vierde wedstrijd en staan zo 3-1 voor.

De Raptors keren op maandag terug naar Toronto en kunnen voor de eerste keer ooit het kampioenschap winnen. Kawhi Leonard leidde de weg voor de Raptors met een nieuwe dominante prestatie in Game 4 en wil dit graag overdoen in Game 5. Kan het thuispubliek de Raptors naar een eerste titel ooit schreeuwen?

Laatste ontmoetingen

Warriors 92 – 105 Raptors

Warriors 109 – 123 Raptors

Raptors 104 – 109 Warriors

Raptors 118-109 Warriors

Toon andere wedopties

X