Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)
Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Rusland – Cyprus: neemt Rusland een volgende stap richting kwalificatie?

Odds op: 10/06/2019

Stadion: Nižnij Novgorod

Datum en uur: 11/06/2019 – 20:45

De vierde speeldag van de voorrondes van het EK 2020 in Groep I. Cyprus gaat op bezoek bij Rusland. Rusland staat samen met Schotland op de tweede plaats en Cyprus staat samen met Kazachstan op een gedeelde vierde plaats.

Wed op Rusland – Cyprus. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Rusland.

Wed op Rusland, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.25.

Rusland won twee van zijn eerste drie wedstrijden: op het veld van Kazachstan (0-4) en thuis tegen San Marino (9-0). De Russen verloren alleen op het veld van België (3-1). Rusland staat zo samen met Schotland op een gedeelde tweede plaats.

België is de grote favoriet in Groep I. Rusland strijdt daarom met Schotland voor de tweede plaats. De organisator van het vorige WK wil daarom geen punten laten liggen tegen het lager genoteerde Cyprus.

Rusland won twee keer zonder tegendoelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘Rusland wint zonder tegendoelpunt’ en win 1.80 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van Cyprus

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 11.00.

Cyprus begon aan de kwalificatiecampagne met een 3 op 9. De Cyprioten wonnen de eerste thuiswedtrijd tegen San Marino (5-0), maar verloren hierna tegen België (0-2) en Schotland (2-1).

Cyprus staat op plaats 102 op de FIFA-ranglijst en kon zich nog nooit plaatsen voor een WK of een EK. Als het zijn kansen gaaf wil houden in deze campagne, dan moet het minstens een puntje kunnen pakken op het veld van Rusland.

Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Cyprus of een gelijkspel’. Deze odd staat op 3.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Rusland 9-0 San Marino

Schotland 2-1 Cyprus

Laatste ontmoetingen:

Cyprus 0-1 Rusland (Vriendschappelijk, 2003)

Toon andere wedopties

X