FC Malines-RSC Anderlecht (Jupiler Pro League)
Real Betis - Real Madrid (La Liga)

Formule 1 Qatar GP 2021: kan Verstappen opnieuw uitlopen op Hamilton?

Odds op: 18/11/2021

Cicruit: Losail International Circuit

Datum en uur: 21/11/2021 – 14:00

TV: Een

Het Formule 1 seizoen is alweer 19 wedstrijden oud en op 21 november staat de Grand Prix van Qatar op het programma. De Qatarese Grand Prix vindt voor het eerste jaar plaats op het Losail International Circuit.

Wedden op de F1 GP van Qatar. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Hamilton.

Lewis Hamilton

Het Formule 1-seizoen zit met nog 3 races te gaan in zijn laatste rechte lijn. Net toen het erop leek dat Max Verstappen een nieuwe stap richting de wereldtitel zou zetten, dichtte Lewis Hamilton het gat met een indrukwekkende overwinning in de Braziliaanse Grand Prix. Ondanks een diskwalificatie heeft Lewis Hamilton de GP in Brazilië gewonnen en komt hij nu op 14 punten van de voorlopige leider Verstappen. De strijd om de wereldtitel in de Formule 1 blijft dus nog razend spannend.

Zet in op Lewis Hamilton. Deze odd staat op 1.75.

Max Verstappen is favoriet

Verstappen won in de Verenigde Staten en Mexico maar moest op de Autódromo José Carlos Pace in Brazilië zijn meerdere erkennen in Hamilton. De Nederlander zei het volgende over de verloren race: “Ik heb alles gegeven en heb echt alles geprobeerd om hem achter me te houden, maar ik was gewoon te langzaam”. De Grand Prix van Qatar vindt plaats op het Losail International Circuit, waar de F1 voor het eerst op dit circuit wordt gereden. Het circuit opende in 2004, maar wordt sindsdien vooral gebruikt voor de MotoGP en staat regelmatig op die kalender.

Zet in op Max Verstappen. Deze odd staat op 2.50.

Winnaars van de vorige edities:

/

Toon andere wedopties

X