Leicester City - Aston Villa (Premier League)
Juventus - Brescia (Serie A)

Besiktas – Ajax: de Nederlanders zijn favoriet in Turkije

[jsEntainMatchDetails match_id=”267090″]

Odds op: 16/11/2021

TV: Proximus

De vijfde groepswedstrijd in Groep C van de Champions League. Besiktas neemt het thuis op tegen Ajax Amsterdam.

Wedden op Besiktas – Ajax. De noteringen zijn in het voordeel van de uitploeg.

Besiktas is al uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.75.

Besiktas verloor op de vierde speeldag met 4-0 op het veld van Sporting Lissabon. De Turken verliezen zo hun vierde wedstrijd op rij in de Champions League en zijn Europees uitgeschakeld. Ook de derde plaats pakken is door de twee nederlagen tegen Sporting bijna onmogelijk.

Ook in de Turkse Süperlig loopt het niet heel goed voor de kampioen van vorig seizoen. Michy Batshuayi en zijn ploeggenoten verloren 3 van hun laatste 4 wedstrijden en het team is daarom weggezakt naar een teleurstellende zesde plaats.

De Turken scoorden wel telkens een doelpunt in de twee thuiswedstrijden in de Champions League. Kan Besiktas opnieuw een doelpuntje scoren thuis tegen Ajax? Zet in op ‘Ajax wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.80.

Ajax heeft het maximum van de punten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.55.

Ajax Amsterdam doet het uitstekend in de Champions League en is samen met Juventus, Liverpool en Bayern het enige team die nog het maximum van de punten heeft in zijn groep. Op de vorige speeldag wonnen de Nederlanders met 1-3 op het veld van rechtstreekse concurrent voor de groepswinst: Dortmund, waardoor het team nu al zeker is van groepswinst in Groep C.

Ook in de Eredivsie loopt het op wieltjes voor de club uit de hoofdstad. Ajax staat samen met PSV aan de leiding. Feyenoord heeft 2 punten minder maar heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

Ajax scoorde in de Champions League al 14 doelpunten en kreeg er nog maar 2 binnen. Alleen Bayern München heeft een beter doelsaldo in de groepsfase in de Champions League.

Een makkelijke overwinning voor de Ajacieden? Zet in op ‘Ajax / Ajax’ en win 2.37 keer je inzet terug.

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”267090″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”267090″]

Toon andere wedopties

X