De grootste verrassingen van het 19/20 NBA-seizoen
Hellas Vérone - Juventus

Formule 1 Brazilië GP 2021: een nieuwe stap richting de eerste wereldtitel voor Verstappen?

Odds op: 11/11/2021

Cicruit: Autódromo José Carlos Pace

Datum en uur: 14/11/2021 – 18:00

TV: Een

Het Formule 1-seizoen is alweer 18 wedstrijden oud en op 14 november staat de Grand Prix van Brazilië op het programma. De Braziliaanse Grand Prix vindt elk jaar plaats op het Autódromo José Carlos Pace, die al sinds 1972 op de kalender staat.

Wedden op de F1 GP van Brazilië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Verstappen.

Max Verstappen is favoriet

Verstappen eindigde als derde in de kwalificatieronde in Mexico en moest de poleposition aan Valtteri Bottas laten, ploeggenoot van Hamilton. Mercedes maakte een goede start maar de Nederlander kon opnieuw de overwinning pakken op het Autódromo Hermanos Rodríguez. Verstappen heeft nu 312,5 punten, 19 meer dan eerste achtervolger Hamilton.

In Brazilië kan de 24-jarige racer een volgende stap zetten richting zijn eerste wereldtitel. Met nog slechts 4 races te gaan, kan Verstappen zijn titel al ruiken.

Zet in op Max Verstappen. Deze odd staat op 1.67.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton pakte de tweede plaats in de Verenigde Staten en Mexico en moest Verstappen telkens voor zich dulden. De laatste keer dat de Amerikaan een rit kon winnen dateert ondertussen van Rusland, eind september. De 36-jarige racer won het wereldkampioenschap 6 keer in de laatste 7 jaren maar lijkt nu de duimen te moeten leggen voor Verstappen. Hamilton moet de eerste plaats pakken in Brazilië en hopen op een misstap van Verstappen om de kans op een 8ste wereldtitel te behouden. Als hij alsnog Verstappen kan verslaan, zou hij het record van Michael Schumacher breken.

Zet in op Lewis Hamilton. Deze odd staat op 3.25.

Winnaars van de vorige edities:

2020 Geannuleerd
2019
Max Verstappen (Red Bull)
2018
Lewis Hamilton (Mercedes)
2017
Sebastian Vettel (Ferrari)
2016
Lewis Hamilton (Mercedes)

Toon andere wedopties

X