Club Brugge-Red Bull Salzbourg (EL)
KRC Genk-Slavia Praag (EL)

Portugal – Servië: de strijd om de kwalificatie in Groep A

Odds op: 10/11/2021

Stadion: Estádio da Luz

Datum en uur: 14/11/2021 – 20:45

Portugal neemt het thuis op tegen Servië in de tiende en laatste wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het WK in Qatar.

Wedden op Portugal – Servië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Portugal.

Portugal wil zich kwalificeren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.41.

Portugal raakte op donderdag niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Ierland. In een kansarme wedstrijd slaagden de Portugezen er niet in om een doelpuntje te maken tegen de stugge Ieren. In het slot van de wedstrijd werd Pepe nog van het veld gestuurd na een tweede gele kaart. De Portugezen moeten daarom nog vol aan de bak thuis tegen Servië, maar het team heeft wel genoeg aan een gelijkspel in eigen huis.

Portugal is het aan zijn status verplicht om groepswinst te pakken. Zet in op ‘Portugal / Portugal’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Servië heeft evenveel punten als Portugal

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.00.

Servië won op de voorlaatste speeldag met 1-2 op het veld van Azerbeidzjan. Op donderdag speelden de Serviërs een vriendschappelijke wedstrijd tegen Qatar, die met 4-0 werd gewonnen. Net als Portugal zijn Luka Jović en zijn teamgenoten nog steeds ongeslagen in de kwalificatiecampagne richting Qatar.

Als ze winnen in Portugal kunnen de troepen van Dragan Stojković zich nog rechtstreeks plaatsen voor het WK in Qatar en het team zal daarom vol voor de aanval kiezen in het Estádio da Luz in Lissabon. De heenwedstrijd in Belgrado eindigde op een 2-2 gelijkspel. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ierland 0-0 Portugal

Azerbeidzjan 1-2 Servië

Laatste ontmoetingen:

Servië 2-2 Portugal

Servië 2-4 Portugal

Portugal 1-1 Servië

Servië 1-2 Portugal

Toon andere wedopties

X