MotoGP van Aragón: een vierde overwinning op rij in Aragón voor Marc Márquez?

Odds op: 17/09/2019

Circuit: Motorland Aragón

Datum en uur: 22/09/2019 – 12:00

TV: EUROSPORT1

De veertiende race van het Moto GP-wereldkampioenschap. De noteringen voor de Moto GP van Aragón zijn duidelijk in het voordeel van Márquez.

Márquez is dé favoriet

Marc Márquez van Repsol Honda heeft een comfortabele voorsprong van 93 punten op Andrea Dovizioso van Mission Winnow Ducati. Ook in Aragón is de Spanjaard opnieuw favoriet. De 26-jarige Spanjaard eindigde zeven keer op de eerste plaats en 5 keer op de tweede plaats dit jaar. Márquez won in Aragón in totaal al vier keer en is zo de recordhouder, hij won de laatste drie jaar telkens.

De notering voor een overwinning van Márquez staat op 1.60.

Vinales, Quartararo en Dovizioso zijn de outsiders

Maverick Vinales won nog nooit in Aragón. In San Marino, de laatste race, werd de Spanjaard derde na Márquez en Quarararo. De Spanjaard heeft echter niet zijn beste seizoen en crashte al drie keer in 2019. De 24-jarige racer is ondertussen weggezakt naar de vijfde plaats in de rangschikking.

De notering voor een overwinning van Vinales staat op 7.00.

Quartararo staat momenteel pas op de zevende plaats in het klassement, door zijn tweede plaats in San Marino is hij echter één plaatsje opgeschoven. De Fransman slaagde erin om 112 punten te verzamelen. In Groot-Britannië slaagde hij er niet in om de eerste ronde te overleven door een botsing met Dovizioso, maar in San Marino wist de 20-jarige zich te herpakken.

De notering voor een overwinning van Quartararo staat op 7.00.

Dovizioso staat nog steeds op de tweede plaats in het klassement. De Italiaan wist in totaal 182 punten te pakken. In San Marino werd hij pas zesde waardoor hij Márquez nog meer moet laten uitlopen. Er volgen nog zes races en de 33-jarige wil minstens tweede worden op het einde van het seizoen.

De notering voor een overwinning van Dovizioso staat op 7.00.