Servië - België: de thuisploeg wil zich tonen
Formule 1 omdat

Servië – België: de thuisploeg wil zich tonen

Odds op: 02/07/2022

Met het oog op kwalificatie voor het WK basketbal staat België in groep A tegenover Servië. België, Duitsland, Finland en Slovenië werden de laatste teams die hun plaatsen in de Tweede Ronde boekten, waardoor er de komende vier dagen nog acht plaatsen moeten worden beslist.

Wedden op Servië – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Serviërs.

Servië heeft een topteam

De kans dat Servië thuis wint staat op 1.18.

Servië verloor zijn laatste wedstrijd met 66-59 van Letland. Letland deed het verdedigend uitstekend en konden zo hun WK-droom levend houden na de overwinning op Servië. Servië had een voorsprong van negen punten op 34-25 voordat het momentum in het voordeel van Letland oversloeg met een reeks van 26-4.

Servië kon slechts 59 punten scoren, hun laagste totaal in de WK-kwalificaties. Het team wil tegen België tonen dat het één van de sterkste teams heeft. Kan Servië wel winnen van België? Zet in op ‘Servië met 1-5’ en win 5.75 keer je inzet terug.

België wil zich tonen

België is de underdog, de kans dat het uitteam wint staat op 5.00.

België won de vorige wedstrijd makkelijk van Slowakije. De Lions wonnen uiteindelijk met 102-59 van het zwakke broertje in deze groep. De Belgen speelden nochtans zonder hun sterspelers, maar toch werden de Slowaken makkelijk afgestraft.

Alhoewel België door deze overwinning al geplaatst is voor de het tweede luik van de voorrondes richting het WK, zijn de resterende wedstrijden nog steeds belangrijk. De resultaten tegen Servië en Letland worden namelijk meegenomen naar de volgende voorronde.

De beide teams speelden al vier keer tegen elkaar. Servië boekte drie overwinningen en België kon slechts één keer winnen. Kan België hier een tweede overwinning aan toevoegen? Zet in op ‘België met 1-5’ en win 8.50 keer je inzet terug.

De vorige resultaten

Vorige wedstrijden:

Letland 66-59 Servië

België 102-59 – Slowakije

Toon andere wedopties

X