Miami Open, sportweddenschappen
Miami Open, sportweddenschappen

Wie wint deze 38ste editie van de Miami Open voor mannen?

Odds op: 28/02/2023

De 38e editie van de Miami Open wordt gespeeld zonder de sterren Rafael Nadal en Novak Djokovic

Wedden op de Miami Open. De kansen zijn in het voordeel van Alcaraz en Medvedev.

Titelhouder Alcaraz is de grootste favoriet

Na zijn overwinning in Indian Wells is de 18-jarige Spanjaard Carlos Alcaraz de grote favoriet om ook in Miami te winnen en zijn titel te behouden. De Spanjaard krijgt een quotering van 2.10 om de finale te winnen. Zijn agressieve speelstijl en zijn kracht bij het serveren maken hem een geduchte tegenstander op hardcourt. Alcaraz schakelde Bagnis, Lajović uit en moet Paul verslaan om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

Medvedev is de grootste uitdager

Daniil Medvedev, de 26-jarige Rus en nummer 2 van de wereld, krijgt een odd van 2.90 om de finale te winnen in Miami. Zijn intelligente spel en variatie in zijn slagen zorgden ervoor dat hij zich makkelijk kon plaatsen voor de kwartfinales. Hij schakelde Carballés Baena, Molčan uit en moet de Fransman Halys verslaan om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

De kansen van Sinner zijn gestegen

Hoewel Sinner soms moeite had om zijn beste niveau te vinden tijdens zijn 84 minuten durende overwinning op het ATP Masters 1000-evenement, doet hij het erg goed in Miami. In de vierde ronde neemt de Italiaan het op tegen Rublev, en hij is ook favoriet om door te stoten naar de volgende ronde. De kans dat Sinner de finale wint staat op 8.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste winnaars:

Carlos Alcaraz

Hubert Hurkacz

Roger Federer

John Isner

Roger Federer

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Andy Murray

Novak Djokovic

Toon andere wedopties

X