FC Bayern München vs. Borussia Dortmund, Bundesliga, voetbalvoorspellingen
FC Bayern München vs. Borussia Dortmund, Bundesliga, voetbalvoorspellingen

Bayern München – Borussia Dortmund: de strijd om de leidersplaats in Duitsland

Odds op: 28/03/2023

De 26e speeldag in de Bundesliga. Bayern München neemt het thuis op tegen Dortmund.

Wedden op Bayern München – Dortmund. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Bayern ontsloeg Julian Nagelsmann

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.51.

Bayern verloor net voor de interlandbreak met 2-1 op het veld van Bayer Leverkusen en door deze nederlaag is de Rekordmeister zijn voorlopige leidersplaats kwijt. De club heeft enkele dagen per direct trainer Julian Nagelsmann ontslagen. De reden is volgens de krant Bild de ontevredenheid over de verrichtingen op maar ook naast het veld van de 35-jarige coach.

Nagelsmann werd meteen vervangen door Thomas Tuchel en de voormalige Chelsea-trainer krijgt meteen de taak de leidersplaats te veroveren en thuis te winnen van eeuwige rivaal Dortmund. In 5 van de laatste 6 ontmoetingen waar Bayern München aan heeft deelgenomen, vielen er minimaal drie doelpunten per wedstrijd. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ en win 1.35 keer je inzet terug.

Dortmund staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.50.

Dortmund won op de vorige speeldag met straffe 6-1 cijfers thuis tegen FC Köln. In die wedstrijd had Borussia Dortmund 64% balbezit en 12 schoten op doel waarvan 8 op doel. Het team toonde zich dus uiterst efficiënt door de helft van de schoten op doel binnen te schieten. BVB heeft laten zien dat ze makkelijk doelpunten kunnen maken, ze hebben namelijk 22 keer gescoord in de voorgaande 6 wedstrijden, goed voor een gemiddelde van 3,67 goals per wedstrijd.

Door deze overwinning springen de troepen van Edin Terzić naar de leidersplaats in het klassement. Een puntje pakken op het veld van Bayern zou betekenen dat het team alvast een speeldag langer aan de leiding mag blijven staan. Zet in op ‘X of Dortmund’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X