M'gladbach - Wolfsburg: beide teams strijden om Europees voetbal
M'gladbach - Wolfsburg: beide teams strijden om Europees voetbal

M’gladbach – Wolfsburg: beide teams strijden om Europees voetbal

Odds op: 14/06/2020

Stadion: BORUSSIA-PARK

Datum en uur: 16/06/2020 – 18:30

TV: Telenet

De 32ste speeldag in de Bundesliga. Borussia Mönchengladbach neemt het thuis op tegen VfL Wolfsburg. Mönchengladbach staat op de vierde plaats en Wolfsburg is zesde in de rangschikking. Beide teams strijden om Europees voetbal volgend seizoen.

Wed op Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg. De noteringen zijn in het voordeel van Mönchengladbach.

Mönchengladbach strijdt om Champions League-voetbal

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Op de vorige speeldag verloor Mönchengladbach met 2-1 op het veld van de voorlopige leider Bayern München. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar Leon Goretzka maakte in minuut 86 alsnog het winnende doelpunt. Gladbach deelt nu de vierde plaats met Leverkusen.

Mönchengladbach moet de 3 punten kunnen thuishouden tegen Wolfsburg als het de vierde plaats wil behouden om zo de voorrondes van de Champions League te kunnen spelen volgend seizoen.

In de vorige vijf onderlinge duels tussen de twee clubs werden telkens minstens 3 doelpunten gemaakt. Zet daarom in op ‘Gladbach wint en meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.60.

Wolfsburg wil Europees voetbal spelen volgend seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.60.

Wolfsburg speelde op de vorige speeldag thuis gelijk tegen Freiburg. Maar omdat concurrent Freiburg thuis verloor tegen Leipzig behouden de Wolven hun zesde plaats in de rangschikking. De troepen van Oliver Glasner moeten minstens zesde worden als ze volgend seizoen Europees voetbal willen spelen.

De laatste keer dat Wolfsburg verloor tegen Mönchengladbach dateert van 2018. Wolfsburg pakte in de vorige twee onderlinge duels telkens de overwinning. De wedstrijd daarvoor eindigde op een 2-2 gelijkspel. Zet daarom in op ‘Wolfsbrug wint of speelt gelijk’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Bayern 2-1 Mönchengladbach

Wolfsburg 2-2 Freiburg

Laatste ontmoetingen:

Wolfsburg 2-1 Mönchengladbach

Mönchengladbach 0-3 Wolfsburg

Wolfsburg 2-2 Mönchengladbach

Mönchengladbach 3-0 Wolfsburg

Toon andere wedopties

X