Wolfsburg - Bayern München: Bayern moet winnen om de leidersplaats te behouden
Wolfsburg - Bayern München: Bayern moet winnen om de leidersplaats te behouden

Wolfsburg – Bayern München: Bayern moet winnen om de leidersplaats te behouden

Odds op: 02/02/2023

De 19ste speeldag in de Bundesliga. Wolfsburg neemt het thuis op tegen Bayern München.

Wedden op Wolfsburg – Bayern München. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Wolfsburg staat op de zevende plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.75.

Wolfsburg verloor op de vorige speeldag met 2-1 op het veld van Werder Bremen. In die wedstrijd had VfL Wolfsburg 54% balbezit en 7 doelpogingen waarvan slechts 3 op doel. De nederlaag van de Wolven werd niet verwacht omdat het team hiervoor 6 wedstrijden op rij had gewonnen en in die reeks maar liefst 22 doelpunten scoorde en er slechts ééntje binnen kreeg.

Het team was de laatste weken opgeklommen van de 14e plaats naar de 7e plaats en liet het tegen Werder Bremen liggen om naar een gedeelde 6e plaats te springen. Tegen Bayern hoopt het team zijn uitzonderlijke vorm opnieuw terug te vinden en de drie punten thuis te houden. Zet in op ‘Wolfsburg wint en Bayern scoort niet’. Deze odd staat op 9.50.

Bayern op weg naar nieuwe titel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.60.

Bayern München speelde drie keer op rij 1-1 gelijk in de competitie, tegen RB Leipzig, FC Köln en Eintracht Frankfurt en zag zijn voorsprong op de achtervolgers zo slinken tot slechts 1 puntje. Die Rekordmeister heeft 37 punten en eerste achtervolger Union Berlin heeft 36 punten.

Matthijs de Ligt en co willen dit seizoen de titel pakken en moet daarom de 3 punten pakken op het veld van Wolfsburg als het de leidersplaats niet wil verliezen. Union neemt het thuis op tegen middenmoter Mainz 05 op de volgende speeldag.

Bayern won in de DFB-Pokal met 0-4 op het veld van Mainz 05 en hoopt deze prestatie door te zetten in de competitie. Zet in op ‘Bayern wint en Wolfsburg scoort niet’ en win 3.30 keer je inzet terug-

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X