Everton - Chelsea (Premier League)
De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

Monaco – PSG: de Monegasken zijn al 7 wedstrijden ongeslagen

[jsEntainMatchDetails match_id=”298764″]

Odds op: 06/02/2023

De 23e speeldag in de Ligue 1. AS Monaco neemt het thuis op tegen Paris Saint-Germain.

Wedden op Monaco – PSG. De noteringen zijn in het voordeel van PSG.

AS Monaco is in vorm de laatste weken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.00.

AS Monaco won op de vorige speeldag met 0-2 op het veld van Clermont Foot. De troepen van Philippe Clement speelden een goede wedstrijd en aan de hand van de hoeveelheid kansen had het team eigenlijk nog meer doelpunten kunnen scoren in deze uitwedstrijd. De Monegasken verloren echter te vaak de bal en zullen tegen PSG verzorgder voetbal moeten gaan spelen als het iets wil pakken tegen de leider.

Monaco staat momenteel op de vierde plaats in het klassement met slechts 2 punten minder dan Lens en moet over Loïs Openda en co springen als het volgend seizoen opnieuw in (de voorrondes van) de Champions League wil aantreden.

AS Monaco is de underdog tegen de voorlopige leider en een puntje zou een goed resultaat zijn. Zet in op ‘AS Monaco of X’ en win 1.68 keer je inzet terug.

PSG is op weg naar de titel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

Paris Saint-Germain won op speeldag 22 met 2-1 thuis tegen Toulouse. Messi en co creëerden heel wat kansen, maar waren niet efficiënt genoeg voor doel om met een groter verschil te winnen van de middenmoter Toulouse. De Parijzenaars speelden bijna de hele wedstrijd op de helft van de uitploeg, maar kozen te vaak voor de lange bal om bedreigend te kunnen zijn.

Les Parisiens hebben op dit moment 8 punten meer dan Mareille en zijn op weg naar hun tweede titel op rij. Het team verloor echter van Rennes en speelde gelijk tegen Stade Reims en moet toch overtuigender gaan spelen als het de concurrentie niet wil laten naderen in het klassement.

PSG kreeg de laatste 4 wedstrijden telkens een doelpunt binnen en Monaco scoort ook heel makkelijk. Zet daarom in op ‘PSG wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.40.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”298764″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”298764″]

Toon andere wedopties

X