Leipzig - Eintracht Frankfurt, Bundesliga, voetbalweddenschappen
Leipzig - Eintracht Frankfurt, Bundesliga, voetbalweddenschappen

Leipzig – Eintracht Frankfurt: Leipzig wil de 3 punten thuishouden

Odds op: 08/01/2024

De 17e speeldag in de Bundesliga. Leipzig neemt het thuis op tegen Eintracht Frankfurt.

De aankomende clash tussen RB Leipzig en Eintracht Frankfurt in de Bundesliga belooft een boeiende strijd te worden. Beide teams hebben dit seizoen indrukwekkende prestaties geleverd en bezitten de kwaliteit om een spannend duel neer te zetten. Leipzig, bekend om hun dynamische speelstijl, staat tegenover Frankfurt, een team dat vaak uitblinkt in veerkracht en tactische discipline. Deze wedstrijd is niet alleen een test van tactiek en vaardigheid, maar ook een cruciale ontmoeting voor beide teams in hun streven naar een hogere positie op de ranglijst.

Wedden op Leipzig – Eintracht Frankfurt. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Leipzig.

Leipzig staat op de vierde plaats

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.47.

RB Leipzig heeft zich dit seizoen geprofileerd als een sterke thuisploeg in de Bundesliga, met een indrukwekkende reeks van 6 opeenvolgende thuisoverwinningen en geen verlies in hun laatste 7 thuiswedstrijden. Hun thuisresultaten dit seizoen zijn opmerkelijk: 6 overwinningen, 2 gelijke spelen en geen enkele nederlaag. Leipzig’s vermogen om vooral in de tweede helft van de wedstrijd te scoren, met 21% van hun doelpunten tussen de 61-75 minuten, illustreert hun uithoudingsvermogen en tactische aanpassingen na de rust.

Met Rode Duivel Lois Openda als topscorer met 11 doelpunten en Xavi Simons als leider in assists (7), beschikt Leipzig over een gevaarlijke aanval. Hun recente vorm is ook positief, waarbij ze in de laatste 5 wedstrijden beter presteerden dan Eintracht Frankfurt. De historische data ondersteunen ook hun dominantie thuis tegen Frankfurt, met 4 overwinningen en 3 gelijke spelen in de laatste 7 thuisontmoetingen. Leipzig zal willen voortbouwen op deze statistieken om hun plek in de competitie te verstevigen.

Kan Leipzig de 3 punten thuishouden? Zet in op ‘Leipzig wint en beide teams scoren’ en win 2.70.

Wedden op de Bundesliga doe je bij bwin

Frankfurt wil Europees voetbal spelen

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 6.25.

Eintracht Frankfurt heeft dit seizoen enige uitdagingen ondervonden in uitwedstrijden, waarbij ze 4 opeenvolgende uitwedstrijden verloren en in geen van hun laatste 5 uitwedstrijden wisten te winnen. Hun recente vorm buitenshuis contrasteert sterk met hun prestaties van een jaar geleden toen ze op de 2e plaats stonden; momenteel staan ze pas 6e met 24 punten. Frankfurt heeft in elk van hun laatste 10 wedstrijden tegendoelpunten moeten incasseren, wat wijst op mogelijke kwetsbaarheden in de verdediging.

Omar Marmoush, met 7 doelpunten, en Fares Chaibi, met de meeste assists (4) voor Frankfurt, zullen cruciaal zijn voor hun aanvalsspel. Hoewel de historische gegevens aantonen dat Frankfurt het moeilijk heeft tegen Leipzig, met name in uitwedstrijden, hebben ze in het algemeen een licht voordeel in doelpunten over alle ontmoetingen (20-19). Frankfurt scoort vaak in de slotfase van de wedstrijd, met 23% van hun doelpunten tussen de 76-90 minuten. Ze zullen moeten vertrouwen op hun vermogen om laat in de wedstrijd te scoren en hun defensieve strategieën aan te scherpen om een kans te maken tegen het sterke thuisrecord van Leipzig.

Kan Frankfurt iets pakken op het veld van Leipzig? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 4.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X