PSV - Excelsior, Eredivisie, voetbalweddenschappen
PSV - Excelsior, Eredivisie, voetbalweddenschappen

PSV – Excelsior: PSV verloor nog geen enkele wedstrijd

Odds op: 08/01/2024

De 17e wedstrijd van de Eredivisie. PSV neemt het thuis op tegen Excelsior.

De confrontatie in de Eredivisie tussen PSV Eindhoven en Excelsior Rotterdam staat symbool voor een klassieke David tegen Goliath-ontmoeting. PSV, met een indrukwekkende serie overwinningen en een formidabel thuisrecord, treft een Excelsior-team dat strijdt tegen de odds. Historisch gezien heeft PSV een duidelijk overwicht in deze ontmoetingen, wat de uitdaging voor Excelsior alleen maar groter maakt.

Wedden op PSV – Excelsior. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

PSV won al zijn wedstrijden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.09.

PSV Eindhoven heeft zich dit seizoen ontpopt als een ware krachtpatser in de Eredivisie, vooral in thuiswedstrijden. Met een indrukwekkende reeks van 16 opeenvolgende overwinningen in de competitie en 8 opeenvolgende thuisoverwinningen, domineert PSV het veld. Hun thuisrecord spreekt boekdelen: 8 overwinningen uit 8 wedstrijden. Opmerkelijk is dat PSV 27% van hun doelpunten scoort in de eerste 15 minuten van de tweede helft, wat wijst op hun vermogen om wedstrijden na de rust te kantelen.

Joey Veerman, met 9 assists, heeft zich ontpopt als een sleutelspeler in het creëren van kansen. PSV heeft bovendien in al hun 8 thuiswedstrijden dit seizoen gescoord. Het historische overwicht tegen Excelsior is overduidelijk: van de laatste 22 ontmoetingen wonnen ze er 20 en scoorden gemiddeld 3.8 doelpunten per wedstrijd. Met deze statistieken in het achterhoofd, zal PSV zelfverzekerd het veld betreden, vastbesloten om hun indrukwekkende reeks voort te zetten.

Een makkelijke overwinningen voor de leider? Zet in op ‘PSV wint en Excelsior scoort niet’. Deze odd staat op 1.55.

Wedden op de Eredivisie

Excelsior heeft niets te verliezen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 26.00.

Excelsior Rotterdam, hoewel vaak de underdog in ontmoetingen met PSV, heeft bewezen dat ze veerkrachtig kunnen zijn, vooral later in de wedstrijd. Met 26% van hun doelpunten gescoord in de laatste 15 minuten van de wedstrijd, heeft Excelsior getoond dat ze de capaciteit hebben om tot het einde te strijden. Lazaros Lamprou, met 5 assists, is een sleutelspeler in hun aanval. Ondanks deze positieve aspecten, heeft Excelsior het moeilijk gevonden om tegenstand te bieden aan PSV, met 0 overwinningen in hun laatste 9 ontmoetingen.

De uitdaging voor Excelsior in deze wedstrijd is aanzienlijk, gezien hun tegenstander’s sterke thuisrecord en overweldigende statistische overmacht. Excelsior heeft in elk van hun laatste 10 wedstrijden tegendoelpunten moeten incasseren, wat een punt van zorg zal zijn tegen een aanvallend sterk PSV. Om een verrassing te kunnen leveren, zal Excelsior moeten vertrouwen op hun vermogen om laat in de wedstrijd kansen te creëren en hun defensie te versterken tegen PSV’s krachtige aanval.

Kan Excelsior voor een stunt zorgen? Zet in op ‘X of Excelsior’ en win 8.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X