Newcastle - Man City: er staat veel op het spel in St. James' Park
Newcastle - Man City: er staat veel op het spel in St. James' Park

Newcastle – Man City: er staat veel op het spel in St. James’ Park

Odds op: 08/01/2024

De 21e speeldag in de Premier League. Newcastle United neemt het thuis op tegen Manchester City.

De volgende wedstrijd van de Premier League belooft explosief te worden met de confrontatie tussen Newcastle en Manchester City in St. James’ Park. De Magpies zullen proberen een ongunstige trend om te keren na een reeks nederlagen, terwijl City, na vijf opeenvolgende overwinningen, zal proberen zijn plaats in de bovenste regionen van de tabel te consolideren. Het is een cruciale wedstrijd voor beide teams met belangrijke implicaties voor de ranglijst.

De recente directe confrontaties tussen Newcastle en Manchester City hebben ons veel spektakel geboden, vooral tijdens de 3-3 gelijkspel vorig seizoen, waarin Newcastle het hoofd bood aan één van de meest offensieve armada’s in de competitie. Hoewel de recente vorm een superioriteit van City suggereert, herinnert de geschiedenis ons eraan dat Newcastle de middelen heeft om de bezoekers te verontrusten.

Wed op Newcastle – Man City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Newcastle staat in de middenmoot

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.25.

Newcastle, ondanks zijn recente moeilijke parcours met vier opeenvolgende nederlagen in de competitie, behoudt een thuissterkte die bevestigd moet worden tegen de ongeziene slagkracht van City. Met spelers als Alexander Isak in vorm, hoopt Newcastle op een overwinning om in het klassement te stijgen.

De inzet is hoog voor de Magpies, de kans om hun opmars na een bemoedigend seizoensbegin te hervatten, moet worden gegrepen. Guimaraes, de strijdlustige middenvelder, en de verdediging geleid door Sven Botman zullen op niveau moeten zijn om de aanvallen van de bezoekers te weerstaan.

Een interessante weddenschap zou kunnen zijn dat Newcastle minstens één doelpunt scoort, gezien hun offensieve prestaties thuis en het feit dat ze dit seizoen nog niet gefaald hebben om het net te vinden in eigen huis. De quotering voor zo’n scenario is 1.47.

Wedden op de Premier League doe je bij bwin

Man City met De Bruyne en Doku

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.60.

Manchester City komt naar St. James’ Park met de intentie om zijn uitstekende reeks voort te zetten en de druk op de koplopers van het kampioenschap te blijven opvoeren. Met een team vol talent en geleid door Rode Duivel De Bruyne, is City goed uitgerust om deze uitdaging aan te gaan.

Gebaseerd op de laatste vijf wedstrijden, is het een City in topvorm dat Newcastle zal ontmoeten. Guardiola en zijn mannen weten dat elk punt cruciaal zal zijn in de strijd om de titel, en verwachten een spannende wedstrijd tegen een vastberaden Newcastle team dat zijn slechte reeks wil doorbreken.

Een aanbevolen weddenschap zou kunnen zijn de overwinning van Manchester City met meer dan 2,5 doelpunten gescoord tijdens de wedstrijd, met een verleidelijke quotering van 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X